Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dominacija Sinkovića: Ostavili pratnju iza sebe čak 13 sekundi

Dominacija Sinkovića: Ostavili pratnju iza sebe čak 13 sekundi

Trofejna braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u finale A dvojaca bez kormilara prvim mjestom u svojoj kvalifikacijskoj skupini, dok će u repesaž morati Karlo Butorac i Ivan Vuković

VIDEO

Tri hrvatske posade izborile su nastup u A finalu prve ovogodišnje regate Svjetskog kupa koja je počela u petak na zagrebačkom Jarunu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:49

Trofejna braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u finale A dvojaca bez kormilara prvim mjestom u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Oni su ciljem prošli u vremenu 6:32.79 minuta, čak 13 sekundi ispred najbližih pratitelja Bjelorusa Dmitrija Furmana i Sergeja Valadzka koji će morati u poslijepodnevni repesaž. U tom repesažu koji je na programu od 16.05 nastupit će i druga hrvatska posada u ovoj disciplini Karlo Butorac i Ivan Vuković koji su s vremenom 7:05.95 bili treći u svojoj kvalifikacijskoj skupini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Sin mi je najveća motivacija, a na Jarunu smo prije 13 godina shvatili da možemo biti u vrhu!'
'Sin mi je najveća motivacija, a na Jarunu smo prije 13 godina shvatili da možemo biti u vrhu!'

Ženski dvojac bez kormilara, sestre Ivana i Josipa Jurković imale su osigurano mjesto u finalu zbog malog broja prijavljenih posada, kao i muški četverac u sastavu Marko Ukropina, Anton Lončarić, Patrik Lončarić i Ivan Piton, pa su u petak prijepodne odradili tek testne utrke. Sestre Jurković ostvarile su najbrže vrijeme u svojoj disciplini s vremenom 7:25.30, dok će četverac bio drugi u svojoj disciplini sa 6:15.08 minuta, 1.32 sekunde iza najbržih Poljaka.

Prvi put u povijesti Zagreb će biti domaćin Svjetskog veslačkog kupa

Damir Martin izborio izravni plasman u polufinale samaca drugim mjestom u svojoj skupini. On je ciljem prošao u vremenu 7:08.16 minuta, samo 27 stotinki iza Litvanca Sauliusa Rittera, dok će David Šain morati u repesaž koji je na programu od 15.51. On je bio treći u svojoj kvalifikacijskoj skupini s vremenom 7:22.02.

U repesažu će nastupiti i oba hrvatska dvojca na pariće, Fran Šuk i Gordan Milovac te Mihael Girotto i Patrik Papac, koji su bili posljednji u svojim kvalifikacijskim skupinama. Repesaž u toj disciplini na programu je od 15.44.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu