Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dominik Kotarski ih podsjeća na velikog Edwina van der Sara

Dominik Kotarski ih podsjeća na velikog Edwina van der Sara
1

Sve ovisi o Dominiku, ali vjerujem da je pred njim velika budućnost. Njegova je kvaliteta tehnika. On zna igrati nogomet, sjajno prati igru - nahvalio je 17-godišnjega golmana “modrih” Zlatko Škorić

VIDEO

Ajax je prvu ponudu za Dominika Kotarskog poslao prije tjedan dana. Dinamu su za talentiranog golmana ponudili milijun eura. Zagrepčani su tu ponudu odbili, ali nizozemski velikan nikako ne odustaje. Sad, čini se, sprema još veću ponudu za Kotarskog.

- Vidi se da se radi o iznimno talentiranom golmanu. Vidio sam kod njega puno dobrih stvari - rekao nam je Zlatko Škorić, legendarni Dinamov golman, koji danas ima golmansku školu.

Žoga je sigurno jedan od onih čije riječi u Hrvatskoj imaju težinu kad su u pitanju golmani.

- Sve ovisi o Dominiku, ali vjerujem da je pred njim velika budućnost. Njegova je kvaliteta tehnika. On zna igrati nogomet, sjajno prati igru - nahvalio je 17-godišnjega golmana “modrih” Zlatko Škorić.

Vidio je legendarni Žoga da je Kotarski odličan u igri nogom, a baš je takav bio slavni Edwin van der Sar. Njemu su braniči Ajaxa vraćali loptu, a on ju je odigravao dalje baš kao da je i on bio branič ili veznjak. Čini se da baš zbog toga čelne ljude Ajaxa Kotarski podsjeća na Van der Sara. Zbog toga ga žele pod svaku cijenu. Ne odustaju i pitanje je hoće li Zagrepčani moći odoljeti.

Ako “kopljanici” za golmana koji ima 17 godina ponude milijun i pol ili dva milijuna eura, to će biti ponuda koju će u Maksimiru teško moći odbiti.

Skrenuo je Kotarski pažnju na sebe na Europskom prvenstvu kojemu je Hrvatska bila domaćin. Naša reprezentacija nije oduševila na Euru, ali je Kotarski bio na sjajnoj razini. Ne čudi stoga što se nakon Eura jedan od najvećih klubova na svijetu tako interesira za njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

LIVE Bayern - Real Madrid 2-2: Ma ovaj Real ima sto života! Vinicius izjednačio iz penala
PRATITE PRIJENOS

LIVE Bayern - Real Madrid 2-2: Ma ovaj Real ima sto života! Vinicius izjednačio iz penala

Liga prvaka, polufinale: S jedne strane šest, s druge 14 naslova prvaka Europe. Real je poveo u prvom dijelu, Bayern preokrenuo u nastavku, ali je Vinicius u završnici izjednačio na 2-2

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna