Sport

Komentari 24

'Don Fabio' poludio: Volio bih da u Wimbledonu pukne bomba

'Don Fabio' poludio: Volio bih da u Wimbledonu pukne bomba

Talijanski tenisač Fabio Fognini ispao je u trećem kolu Wimbledona od Tennysa Sandgrena s 'glatkih' 3-0. Nije išlo najboljeg talijanskog tenisača koji je u jednom trenutku imao 'pomračenje uma'

Je li u redu da igramo ovdje? Prokleti Englezi, prokleti. Volio bih da bomba eksplodira u ovom klubu. Bomba bi trebala eksplodirati, rekao je iznerviranitalijanski teniasač Fabio Fognini na Wimbledonu.

Talijan se nije mogao pomiriti da ga u trećem kolu loptica jednostavno 'nije slušala'. Trenutno deseti igrač svijeta imao je ispad u porazu od Amerikanca Tennysa Sandgrena 6-3, 7-6(12), 6-3. Meč se igrao na terenu broj 14 koji nije zadovoljio kriterije 'don Fabija'. Očito ga je to jako zasmetalo, a loš dan bio je samo 'ulje na vatru'.

U zadnje je vrijeme na terenu sve mirniji i igra sve bolje, a i van terena živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Flavijom Pennettom i djetetom. No, tu i tamo na vidjelo izađe 'onaj stari don Fabio'. Njegov protivnik u osmini finala igrat će protiv Sama Querreya koji je s 3-0 u setovima bio bolji od Millmana.

Najčitaniji članci