Obavijesti

Sport

Komentari 7

Donna raskinula s trenerom i ostavila fanove u čudu: Prvi put čujem da je to razlog razlaza!

Donna raskinula s trenerom i ostavila fanove u čudu: Prvi put čujem da je to razlog razlaza!
1

Ponajbolja hrvatska tenisačica nakon gotovo tri godine mijenja trenera. Odluku o razlazu objavio je sam trener Beltz i kao razlog navodio neslaganje oko promjene kalendara. Ali ona se s tim nije baš složila

VIDEO

Nijemac Torben Beltz (43) bio je trener hrvatske tenisačice Donne Vekić (24) više od dvije i pol godine, no ta je suradnja završila netom prije nastavka WTA toura zbog pandemije korona virusa. Što je tomu razlog? Sudeći prema objavama na Twitteru, teško je razaznati.

POGLEDAJTE VIDEO: Donna i Novak uživaju na koncertu Gibonnija

Pokretanje videa...

Novak Đoković i Donna Vekić na konceru Gibbonnija na Adria Touru 03:42

"Hej, nažalost Donna i ja imali smo drugačiju viziju oko rasporeda treninga i turnira na povratku toura, zbog čega idemo svatko svojim putem!", napisao je Beltz i dodao:

"Hvala Donni na zadnje dvije i pol godine, bila je sjajna vožnja i uživao sam u zajedničkom vremenu. Sretno ti u budućnosti. Spreman sam za novu pustolovinu."

Osječanka mu je u odgovoru znakovito napisala komentar uz smajliće koji umiru od smijeha:

"Pa ovo je prvi put da čujem o različitim pogledima na raspored treninga i turnira...?"

Kako god, Beltz s Donnom nije uspio postići uspjeh koji je napravio sa sunarodnjakinjom Angelique Kerber (32), koju je odveo do svjetskog broja jedan i dvije Grand Slam titule 2016., Australian Opena i Wimbledona.

Vekić, trenutačno 24. igračica svijeta, devet mjesta iza Petre Martić (29), još je prije nekoliko mjeseci vrlo pohvalno govorila o Beltzu.

- Slažemo se odlično i van terena, čak i kad imam privatne probleme, trener je tu za mene. Usmjerio je moj rad u boljem pravcu i zato mu više vjerujem. Npr., kad nismo oko nekih situacija imali isto mišljenje, vjerovala sam njemu - rekla je još jesenas Donna u razgovoru za 24sata.

- I Donna je jednog dana zasigurno sposobna osvojiti Grand Slam. Četvrtfinalom US Opena potvrdila je da je tu, u drugim tjednima Grand Slamova. Bude li igrala najbolji tenis, može ga osvojiti. U ženskom tenisu u prvih 30 svaka može pobijediti svaku. Za nju nema limita, zbilja može pobijediti bilo koga na touru - govorio je Beltz u veljači za Novu TV.

Do toga će cilja Hrvatica ipak s nekim drugim u timu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima