Obavijesti

Sport

Komentari 2

Donna u polufinalu: Pobijedila je Nadala, ali izgubila od Ferro

Donna  u polufinalu: Pobijedila je Nadala, ali izgubila od Ferro
1

Dok teniska sezona, kao i većina sportskih događanja, miruje, Donna Vekić (23) sudjeluje na turnirima - virtualnim. Iako je u WTA dijelu ispala, može se pohvaliti da je u karijeri pobijedila Rafaela Nadala (33)

VIDEO

Hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić jedan je gem dijelio od plasmana u polufinale virtualnog izdanja Madrid Opena, ali je od 23-godišnje Osječanke u četvrtfinalnu bolja bila Francuskinja Fiona Ferro sa 7-6 (3). Ali uspješnija je Donna bila na mješovitom turniru gdje je pobijedila Rafaela Nadala sa 3.1 te će u polufinalu igrati protiv Stefanosa Tsitsipasa.

Donna u novom izazovu: Sada moram trenirati PlayStation...
Donna u novom izazovu: Sada moram trenirati PlayStation...

Ferro će u polufinalu igrati protiv Rumunjke Sorane Cirstee koja je sa 7-6 (4) bila bolja od Biance Andreescu, prve tenisačice koja je igrajući pod kanadskom zastavom osvojila pojedinačni Grand Slam naslov, u rujnu prošle godine na US Openu. U drugom polufinalu sastat će se bivši svjetski broj 1 i odnedavno umirovljena tenisačica Caroline Wozniacki te Nizozemka Kiki Bertens. Wozniacki je s uvjerljivih 6-0 svladala Britanku Johannu Kontu, a Bertens je sa 6-4 nadigrala Švicarku Belindu Benčić.

POGLEDAJTE VIDEO: Poruka podrške Ane Konjuh

Pokretanje videa...

01:06

U muškom dijelu turnira polufinalne parove čine Britanac Andy Murray i Argentinac Diego Schwartzman te Belgijac David Goffin i Grk Stefanos Tsitsipas. Murray je u četvrtfinalu nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva s uvjerljivih 6-1, a Schwartzman je sa 6-3 bio bolji od Fabija Fogninija. Tsitsipas je sa 6-2 bio bolji od umirovljenika Davida Ferrera, a Goffin je bez gema (6-0) ostavio Francuza Benoita Pairea.    

Na ovom turniru je sudjelovalo po 16 profesionalnih igračica i 16 profesionalnih igrača, igrajući na konzolama u svojim domovima, a natjecanje je humanitarnog karaktera. Dio fonda od 300.000 eura ići će profesionalnim tenisačima i tenisačicama koji su uslijed ove pandemije koronavirusa najviše pogođeni, a 50.000 će biti donirano u fond za borbu protiv koronavirusa.

Svi mečevi mogu se pratiti uživo na Facebook stranici Madrid Opena, a u četvrtak će biti odigrani polufinalni i finalni dvoboji u obje konkurencije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve