Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dosta je terora: Crveni karton u ime finala Barca - M. United

Dosta je terora: Crveni karton u ime finala Barca - M. United
1

'Cijeli svijet' poludio je od želje za finalom Barcelona - Manchester United. A i tog Mourinha, i Ronalda, svima je već polako dosta. Neutralni suci sad su u modi...

VIDEO

Neće oni to preboljeti godinu dana. Ali nakon triježnjenja vjerojatno će više Realovih navijača reći da je “ono” bilo za crveni karton nego što će Barceloninih kazati da bi sudac bolje postupio da je čovjeku dao žuti. Messiju za isti start gotovo sigurno ne bi dao crveni, a solidna je šansa da bi za isti faul Ronalda ipak isključio, kao što je isključio, kao da je jedva dočekao, Mourinha. Budi mi dopušteno vratiti se davnoj Beusanovoj izjavi. Nikad to nije izgovoreno, kamoli napisano, ali suci koji sude po volji neutralnih navijača napreduju na listama. Nikad nitko sucu nije rekao kako treba suditi, ali svi sve znaju. Možeš doživjeti da te svi hvale, ali ne napreduješ, dok drugi, kojeg hvale jednako kao tebe, napreduje.

Real je komplimentirao Barceloni kao nikad nitko.

Skupina zvijezda, a igraš li za Real, gotovo da moraš biti razmažen, pristala je milijardama ljudi priznati da Barcelona bolje igra, pristala je braniti se, nadati se pobjedi ubojstvom igre. No nije to Inter, koji bi imao mentalne snage braniti se i deset utakmica. Ovo su ipak prilično tašti dečki, koje možeš nagovoriti ili natjerati na malo muke, ali čim nešto nije po njihovoj volji, odmah kupe svoju kanticu i lopaticu i odlaze iz pješčanika. Čak i iz Morinhova taktičkog pješčanika.

Neutralnima je dosta i arogantnog Mourinha i cmizdravca Ronalda. Neko vrijeme arogancija je cool, ali to je vrijeme odavno prošlo. Ali dok Josea i dalje mnogi vole, Ronaldo mora ići na živce i navijačima Reala. Za dečkića koji se baš i nije naosvajao, u ključnim utakmicama i nije naigrao, taj previše traži i od navijača, i od sudaca, pa i od suigrača.

Mislim da je sve to pomoglo da sudac da crveni karton svemu što predstavljaju Mourinho i Ronaldo, kako bi svijet uživao u svemu što jesu Messi i Ferguson. Vjerujem da će ista načela vladati i u budućnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju