Obavijesti

Sport

Komentari 64

Doznajemo: Dinamo sve riješio s Anderlechtom, stiže pojačanje!

Doznajemo: Dinamo sve riješio s Anderlechtom, stiže pojačanje!

Ukrajinac Bogdan Mihajličenko (26) u ponedjeljak bi trebao potpisati ugovor s hrvatskim prvakom nakon kratkog zastoja u pregovorima, postat će šesti najvrjedniji eksponat u plavoj svlačionici

VIDEO

Bogdan Mihajličenko (26) u ponedjeljak bi i službeno trebao postati igrač Dinama, doznaju 24sata. Ukrajinski reprezentativac stigao je na Maksimir još u petak i odradio liječničke preglede, ali nakon toga došlo je do zastoja u pregovorima između maksimirskog kluba i Anderlechta.

Dinamo je s belgijskim klubom prvotno dogovorio 800.000 eura odštete za lijevog beka uz godišnju plaću između 350.000 i 400.000 eura. No nakon liječničkog pregleda iz Bruxellesa su pokušali izmusti još novca pa povisili ponudu za gotovo milijun eura, što je "modrima" bilo neprihvatljivo.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Hajduk 1-2

Pokretanje videa...

Dinamo - Hajduk 1-2 (sažetak) 13:14

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Nakon kratkog "statusa quo", u nedjelju navečer ipak su izgladili nesuglasice oko posla pa bi Mihajličenko trebao potpisati pod ranije dogovorenim uvjetima. I postati šesti najskuplji igrač momčadi Igora Bišćana s četiri milijuna eura, iza Josipa Šutala (18), Martina Baturine (15), Dominika Livakovića i Luke Ivanušeca (12) i Brune Petkovića (5).

- Ako je mogao asistirati u Ligi prvaka protiv Reala, ako je mogao uspješno igrati za Šahtar, onda može biti uspješan i u Dinamu - rekao nam je njegov bivši trener iz Šahtara Igor Jovićević.

- Ima moć ponavljanja, na GPS testovima bio je uvijek najmoćniji igrač Šahtara. Imao je najviše sprintova, držao je sjajan tempo... Okej, nije to čudno, budući da je bek, ali svakako je za pohvalu - kazao nam je Ukrajincev bivši suigrač Neven Đurasek.

Ključ tako niske odštete za Mihajličenka leži u njegovu ugovoru s Anderlechtom koji je vrijedio do ljeta iduće godine i nije ga imao namjeru produžiti. Bišćan bi trebao dobiti kvalitetnu alternaciju Robertu Ljubičiću na lijevom beku, a to bi moglo otvoriti vrata posudbe Petra Bočkaja u Osijek.

"Modri" bi idući tjedan trebali formalizirati još dva dolaska, iz Japana u ponedjeljak u Zagreb stiže veznjak Takuro Kaneko (25), posudit će ga tamošnji prvoligaš Sapporo na godinu dana uz opciju otkupa za milijun eura. Čeka se dokumentacija za alžirskog veznjaka Yacinea Titraouija (19) koji za 500.000 eura odštete stiže iz tamošnjeg prvoligaša Paradoua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...