Obavijesti

Sport

Komentari 41

Drama u Skoplju: Zagreb uzeo SEHA ligu nakon produžetka!

Drama u Skoplju: Zagreb uzeo SEHA ligu nakon produžetka!
1

Rukometaši CO Zagreba pobjednici su drugog izdanja SEHA lige. Nakon velike drame i produžetaka u Skoplju su pobijedili Vardar 25-24 i došli do prvog naslova

VIDEO

Vjerujem u fizičku spremu naše ekipe, rekao je trener CO Zagreba Boris Dvoršek u najavi finala SEHA lige. A baš je pravu fizičku spremu trebalo pokazati u 70 minuta rovovske bitke između CO Zagreba i Vardara. Na kraju su se spremniji pokazali 'zagrebaši' koji su pobijedili 25-24 i tako u drugom izdanju SEHA ligi došli do svog prvog naslova.

Zagreb je loše otvorio utakmicu, gubio 3-0, a prvi gol zabio je tek u 7. minuti. Malo po malo, stigli su Makedonce i u 15. minuti imali su mininalno vodstvo 6-5.

Ipak, lošija završnica prvog poluvremena u kojoj nije funkcionirao napad uvjetovala je da Vardar na poluvrijeme ode s minimalnom prednošću (11-10).

Vardar je vodstvo imao sve do 47. minute, a onda su igrači Borisa Dvoršeka golom Jerka Matulića iz kontre poveli 18-17.

Uslijedila je 'luda' završnica u kojoj je Zagreb primio gol u posljednjoj sekundi i pobjednik je morao biti odlučen u produžetku.

Iako je Zagreb u produžetak krenuo s igračem manje, kada su se kompletirali, preuzeli su vodstvo i vrlo brzo došli na plus tri (25-22).

Do kraja utakmice Vardar je zabio dva gola i u posljednoj sekundi imao priliku da iz deveterca izbori nove produžetke, ali obrana Zagreba je to blokirala i veliko slavlje usred Skoplja moglo je početi.

- Čestitam igračima na izuzetno borbenoj utakmici. Cilj je bio da uđemo u finale. Na kraju mogu biti sretan i ponosan na igru i rezultat. Bio je odličan ambijent, dobra utakmica. Bilo je svega, napetosti, lijepih obrana i golova. Ispunili smo cilj. Rekao sam dečkima da budu frajeri i odigraju borbenu utakmicu. Bili su takvi, igrali muški i bravo za to - rekao je trener Zagreba Boris Dvoršek te dodao:

- Ponosan sam što nismo potonuli zbog primljenog gola u zadnjoj sekundi regularnog dijela. Ekipa je pokazala karakter i izdržala do kraja. To je još jedna pobjeda za nas.

Najbolji strijelci Zagreba bili su Matulić i Stepančić sa sedam golova. Špiler je zabio šest. Filip Ivić imao je 11 obrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja