Sport

Komentari 4

Drama u kući PSV-ove zvijezde: Uperili pušku u njegovu djecu

Drama u kući PSV-ove zvijezde: Uperili pušku u njegovu djecu

Nizozemski mediji objavili su da su pljačkaši pozvonili na vrata i da im je Zahavijeva supruga otvorila. U nju su uperili pušku i potom joj poručili da djecu dovede u istu prostoriju. Srećom, nitko nije ozlijeđen

Ubojiti izraelski napadač Eran Zahavi (33) našao se u velikim problemima. U nedjelju je sa PSV-om bio na gostovanju kod Willema II, a tijekom utakmice došlo je do pljačke u njegovu domu, dok su mu u kući bili žena i djeca.

Nizozemska policija potvrdila je da su dvojica nepoznatih pljačkaša utrčali u kući Zahavijevih te da su itekako istraumatizirali njegovu suprugu i četvero djece.

'Ovo je bilo traumatično iskustvo'

Pljačkaši su uperili pušku u njih, kako bi ih upozorili, a zatim su ih vezali. Potom su pokupili sve vrijedno iz kuće izraelskog reprezentativca, koji je ove sezone postigao 16 golova uz četiri asistencije u 31 utakmici.

Zahavi je bio u šoku kad su mu nakon utakmice javili što se dogodilo, ali laknulo mu je kad se čuo sa svojima i uvjerio se da nitko nije ozlijeđen. Skupio je snage i u utorak se obratio fanovima na Instagramu.

Europa League - Round of 32 Second Leg - PSV Eindhoven v Olympiacos

"Ovo je itekako šokantno i traumatično iskustvo za moju obitelj. Hvala svima na porukama podrške koje smo dobili. Nećemo bježati iz Nizozemske, nego suprotno, ostajem ovdje da osvojim titulu sa PSV-om i ispunim klupske ciljeve. Moja supruga i djeca su jaki, ali je ovo bila velika trauma za njih", napisao je Zahavi, koji nije klonuo duhom.

Nizozemski mediji objavili su da su pljačkaši pozvonili na vrata i da im je Zahavijeva supruga otvorila. U nju su uperili pušku i potom joj poručili da djecu dovede u istu prostoriju.

Nakon toga su ih vezali, kako se ne bi mogli kretati i zvati policiju. Nitko, srećom, nije ozlijeđen, a pljačkaši su pobjegli, nakon što su ukrali ono što je vrijedno.

Iz policije su priopćili da pljačkaši imaju oko 20 godina i da aktivno tragaju za njima. Angažirali su i helikopter odmah nakon pljačke kako bi ih pokušali locirati, ali nisu uspjeli.

Najčitaniji članci