Obavijesti

Sport

Komentari 23

Draxler: potrošili smo 400 mil. eura i opet nismo uspjeli proći

Draxler: potrošili smo 400 mil. eura i opet nismo uspjeli proći
1

Ponosan sam na trud svojih suigrača, tužan jer nisam mogao pomoći, napisao je Neymar na društvenim mrežama nakon poraza i ispadanja njegovog PSG-a iz Lige prvaka

VIDEO

PSG se u utorak oprostio od ovogodišnje Lige prvaka. Uoči sezone su se kovali veliki planovi, dovedena su skupocjena pojačanja, ali ih je ždrijeb već u osmini finala spojio s velikim Real Madridom. A protiv dvostrukih aktualnih prvaka Europe nikada nije jednostavno, posebno ako ostaneš bez Neymara kojeg si doveo za 222 milijuna eura.

I igrači PSG-a su svjesni da još uvijek nemaju ono što je potrebno za korak više u Ligi prvaka. Da, morali su igrati u uzvratu s desetoricom nakon Verrattijevog isključenja, ali i kompletni bi teško uspjeli pobijediti. Tako je  Marquinhos nakon utakmice izjavio da im nedostaje iskustva, ali je posebno oštar bio Julian Draxler koji je kritike uputio treneru Unaiju Emeryju.

FUJ! Dani Alves čuva Ronalda i briše šmrklje o njegov dres?!
FUJ! Dani Alves čuva Ronalda i briše šmrklje o njegov dres?!

On je na Parku prinčeva odigrao posljednjih 14 minuta igre, a iako ga je trener pozvao ranije sa zagrijavanja da uđe u igru, izmjenu je odgodio nakon izjednačujućeg gola Edinsona Cavanija u 71. minuti. Veznjaku nije jasno što je španjolski stručnjak čekao u trenucima kada je momčad trebala zabiti dva gola da ostane u igri za prolaz.

- Bilo je to neosjetljivo. Nisam znao što se događa, bio sam iznenađen i ljutit - rekao je Draxler ZDF-u nakon utakmice pa je nastavio:

- Zabili smo za 1-1, ali to nije ništa promijenilo, situacija je za nas bila ista. Trebali smo nastaviti pritiskati, napadati. Ostali smo bez igrača, a iako smo uspjeli izjednačiti, čitav je stadion znao da neće biti preokreta jer nismo imali intenzitet na terenu. Real je bio samouvjeren, uopće nije pokazivao nervozu.

- Dodavali smo se naprijed-nazad, ali tako se ne zabijaju golovi. Moraš pritisnuti Real kada zaostaješ 1-3, a ne samo se dodavati i nadati se da će se nešto iznenada dogoditi. Trebamo napraviti pritisak na protivnika na samom početku, ali nismo to napravili i zaslužili smo ispasti.

Kovačić je bio među najboljima: Mi smo rođeni za Ligu prvaka...
Kovačić je bio među najboljima: Mi smo rođeni za Ligu prvaka...

- Ljetos smo potrošili 400 milijuna eura i svi su krenuli pričati kako će se stvari promijeniti, ali mi ponovno nismo uspjeli proći dalje. I dalje sam uvjeren da ova momčad može dati puno toga, ali u ovakvim se utakmicama vidi da nam i dalje nešto nedostaje za osvajanje velikog trofeja. Moramo dobro razmisliti o svemu - zaključio je Nijemac.

Nakon utakmice se javio i Neymar koji je poslao poruku podrške svojim suigračima unatoč ispadanju.

- Tužan sam i poražen, najtužniji jer nisam mogao biti na terenu i pomoći suigračima. Ponosan sam jer su se svi trudili. Zbog toga čestitam svojim dečkima. Idemo Pariz - napisao je Neymar na Twitteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom