Obavijesti

Sport

Komentari 28

Dres Hajduka prepun sitnica, Rijeka svoj radila s navijačima

Dres Hajduka prepun sitnica, Rijeka svoj radila s navijačima
7

Tvrtka Tommy Hajduku će u iduća dva mjeseca plaćati 300.000 kuna. Barca će za reklamu na dresu zaraditi 30 mil. eura po sezoni, a Liverpoolov dres već je promašaj

VIDEO

Hajdukovi igrači u novoj sezoni izgledat će kao manekeni. Prvi put u povijesti bijeli će igrati u “body fit” dresovima...

- Tražili smo najbolje po pitanju kroja, boje, tkanine... Željeli smo da budu posebno personalizirani imenom Hajduka. Zanimljivo je bilo vidjeti lica naših igrača, koji su oduševljeni. Najmlađi jesu, sad će biti i najljepši u ligi... – rekao je Hajdukov direktor marketinga Aljoša Bašić.

No Hajdukovi navijači, koji su glasali na našoj internetskoj stranici, nisu dijelili oduševljenje Hajdukovih igrača. Ali novi dres trebale bi “izvući” sitnice.

- Na dresovima postoje zanimljivi detalji koji mu daju posebnu jedinstvenost - rekao je Bašić aludirajući na natpis “Hajduk živi vječno” koji se nalazi s unutarnje strane dresa ispod kragne. Sličan natpis na svojim dresovima ima i Barcelona. Na dresu ponosa Katalonije s unutarnje strane kragne stoji natpis “Mas que un club”, što znači “više od kluba”. Uz novo ruho “bijeli” su dobili novog generalnog sponzora. Tvrtka Tommy plaćat će im 300.000 kuna u iduća dva mjeseca. Barcelona je pak 2010. godine potpisala ugovor s Qatar Airwaysom vrijedan 30 milijuna eura po sezoni. 

To je najunosniji sponzorski ugovor u nogometnoj povijesti. Barceloni je to prvi generalni sponzor u 113 godišnjoj povijesti.

Rijeka je pak kopirala rezervnu garnituru Interovih dresova iz sezone 2008. kad su slavili stogodišnjicu kluba. Jako nalikuje i na dres portugalske reprezentacije

Glavna i rezervna garnitura imaju veliki križ na prsima. Dresove su dizajnirali ljudi iz kluba u suradnji s navijačima, ali još nemaju generalnog sponzora... 

Grb je previše visoko 

Navijačima smeta što grb na novim dresovima nije na srcu nego je podignut više kraj kragne, ali na svim Macronovim dresovima grb je povišen.

Liverpool ima najružniji dres za novu sezonu

Nova rezervna garnitura Liverpoola reprint je dresa iz 1981. u kojem su osvojili Liga kup. Na prednjoj strani su dva vječna plamena i “Liver bird”, navondno je riječ o kormoranu, i simbol je grada Liverpoola. Na leđima je logo u čast žrtava tragedije na Hillsborouguhu.

“Ovo je nešto najbizarnije što smo vidjeli”

Tako su navijači engleske reprezentacije komentirali novi dres njihove ragbijaške reprezentacije. Prednjom stranom dominira tradicionalna ruža, ali je povećana milijun i pol puta. Ovo im je drugi put da izdaju dres u živim bojama. Nekoć su igrali u narančastom.

Prvi put stavit će “Senyeru” na svoj dres

Barcelonina rezervna garnitura bit će u bojama “senyere”, što na katalonskom znači zastava. Sastoji se od četiri crvene crte na zlatnom polju, a Katalonci ga zovu “les quatre barres”. Dres je vrlo lagan, teži 250 grama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu