Obavijesti

Sport

Komentari 15

Drmić i Abass ostavljeni sami, a Krešić i Galović na vjetrometini

Drmić i Abass ostavljeni sami, a Krešić i Galović na vjetrometini
4

Pavičić i Lepinjica u prvom su poluvremenu kasnili na svaku loptu jer se čudnom taktikom na PAOK nije išlo sa trojicom središnjih veznih. Pa je napad bio odsječen, a stoperi bez filtera ispred sebe

VIDEO

Rijeka - PAOK 0-2. Nakon remija u Solunu, poraz na Rujevici. Zato što su Grci jači, ali i zato što im je pogrešno skrojenom taktikom još i poklonjeno cijelo prvo poluvrijeme!

Kako su 'bijeli' igrali u porazu od grčke momčadi?

POGLEDAJTE VIDEO: Jubilarni riječki dres

Pokretanje videa...

Novi gostujući dres Rijeke 01:01

Andrej Prskalo (6) - Ni za što nije kriv. Skinuo je neke zicere, jedno pet-šest puta pomazila ga je sreća (puste prečke i stative koje je pogodio PAOK). Kod golova nemoćan.

Joao Escoval (5) -  U prvom poluvremenu desni bočni u obrani s četvoricom, u nastavku desni stoper u obrani s trojicom. Bolje je bilo u drugom poluvremenu, ali kao cijela riječka obrana 'Esco' je često 'plivao' i Grke lovio više pogledom nego ikako drukčije.

Anton Krešić (5,5) - Zajedno s kolegom Galovićem iz uže obrane osuđen na lagani horor pogleda na prazni prostor ispred sebe, prostor koji ne bi pokrili ni Bonucci i Chiellini, a kamoli riječki stoperski duo.

Nino Galović (5,5) - Vidi pod 'Krešić'. I Galoviću pola ocjene više jer je prvih 45 minuta ni kriv, ni dužan bio prepušten zlostavljanju PAOK-ovih majstora nogometne lopte.

od 71. Haris Vučkić (-) - premalo igrao da bi ga se ocijenilo

Andrija Vukčević (5,5) - Par puta uspio donijeti višak dupliranjem lijeve strane s Ampemom, ali kao dio tog 'napuštenog' kvarteta u zadnjoj liniji Rijekin je Crnogorac, dajući sve od sebe

od 46. Adam Gnezda Čerin (6) - Da je bar igrao od prve minute... Ne zato što je veznjak s Kekovog popisa večeras odigrao neku bajnu partiju nego bi bio od velike pomoći Pavičiću i Lepinjici samim 'napučivanjem' sredine terena.

Ivan Lepinjica (5,5) - Pola ocjene iznad 5 jer je mladi dečko koji je zabio u Solunu večeras bio suočen s nemogućom misijom pokrivanja ogromne zelene površine protiv znalaca koji su sakrili loptu i uvijek bili korak-dva ispred 'bijelih'.

od 46. Lindon Selahi (6) - Nije briljirao, ali je odigrao solidno poluvrijeme. Donio dosta dinamike i čvrstine u duelima koja je toliko očajnički nedostajala Rijeci u prvih 45 minuta.

Domagoj Pavičić (5,5) - Povremeno previše vukao loptu, a premalo tražio okomita rješenja za kojima vape Drmić i Abass, ali za njega vrijedi isto što i za Lepinjicu. Ostavljen u neravnopravnoj bitci u srcu terena, tamo gdje se sve rješava.

Ivan Tomečak (7) - Sjajan, odličan. Sa 31 godinom pun energije, a znanje nikad nije bilo upitno. Izašao deset minuta prije kraja, a o njegovoj su igri sve rekle ovacije 'zapada' koji se dignuo na noge da bi pozdravio Tomečaka.

od 81. Denis Bušnja (-) - premalo igrao da bi ga se ocijenilo

Issah Abass (6) - Puno trke, nikakva zarada. Ostavljen na 'desetki' da spoji napad i obranu, ali Issah nije to nego: napadačka klasa. Imao je malo ili nimalo potpore onih iza njega.

Prince Ampem (5,5) - Lijeva polušpica pa lijevi bočni. Nije napravio niti jedan kardinalni kiks, ali bio je dio riječke momčadi koja je onako, baš pošteno: nadigrana od boljih od sebe.

Josip Drmić (6) - Realno, moglo bi mu se dati čistu i žestoko neprolaznu 'peticu', ali: ne pada nam na kraj pameti. Jer Drmićevu partiju s imalo soli u glavi može se promatrati samo u pravom kontekstu: koliko je pravih lopti dobio u prostor, koliko je pravih ubačaja s boka išlo prema njegovoj glavi, kakvu je suradnju imao od suigrača...? Nije Drmić razočarao nego igra Rijeke nije bila na Drmićevoj razini pa je ostao sam i odsječen među grčkim braničima.

od 84. Jorge Obregon (-) - premalo igrao da bi ga se ocijenilo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi