Obavijesti

Sport

Komentari 3

Drugi poraz Zupčevih Clippersa, najbolji start Bullsa u 5 godina

Drugi poraz Zupčevih Clippersa, najbolji start Bullsa u 5 godina

Chicago Bullsi imaju odličan početak sezone, prvi put u pet godina omjer pobjeda i poraza je sada na 3-0 nakon što su sinoć sa 97-82 nadigrali Detroit Pistonse

VIDEO

LA Clippersi Ivice Zupca sinoć su poraženi kod kuće, sa 120-114 su bolji od njih bili Memphis Grizzliesi koji su na početku sezone upisali i drugu pobjedu. 

Ja Morant je predvodio pobjedničku momčad sa 28 koševa i osam asistencija. De'Anthony Melton je dodao 22 koša i sedam skokova, a Jaren Jackson Jr. 21 koš i sedam skokova.

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Kod Clippersa, kojima je ovo drugi poraz zaredom od početka sezone, najbolji je bio Paul George s 41 ubačajem, 10 skokova i četiri asistencije. Ivica Zubac je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa šest koševa (šut iz igre 3/7), osam skokova i tri asistencije.

Iako su Clippersi vodili u prvoj i drugoj četvrtini, Memphis u trećoj nadoknađuje zaostatak i preuzima vodstvo koje ne ispušta do kraja.

Chicago Bullsi imaju odličan početak sezone, prvi put u pet godina omjer pobjeda i poraza je sada na 3-0 nakon što su sinoć sa 97-82 nadigrali Detroit Pistonse.

Bullsi su ograničili Pistonse na samo 15 koševa u drugoj četvrtini, a onda na samo 11 u trećoj izgradivši tako prednost koju suparnik nije mogao stići.

Šest je igrača Bullsa imalo dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je DeMar DeRozan sa 21 poena, Nikola Vučević je dodao 15 koševa i čak 19 skokova, dok je Lonzo Ball ubacio 13 skokova. 

Trey Lyles je bio najučinkovitiji kod Pistonsa sa 20 koševa. 

NBA: Dallas Mavericks at Toronto Raptors

Dallas Mavericksi Luke Dončića stigli su do prve pobjede ove sezone, u gostima su slavili sa 103-95 nad Toronto Raptorsima, a slovenski je košarkaš utakmicu završio sa 27 koševa, 12 asistencija i devet skokova.

Tim Hardaway Jr. je dodao 25 koševa, a Kristaps Porzingis 18 i 10 skokova.

Toronto, kojem je ovo drugi poraz u tri utakmice, predvodio je OG Anunoby sa 23 pogotka, dok je Fred VanVleet upisao 20 koševa.

U preostalim utakmicama koje su igrane sinoć Cleveland Cavaliersi su nanijeli prvi poraz Atlanta Hawksima svladavši ih sa 101-95.

Indiana Pacersi su sa 102-91 bili bolji od Miami Heata, Minnesota Timberwolvesi su sa 96-89 nadigrali New Orleans Pelicanse, a San Antonio Spursi su kod kuće izgubili od  Milwaukee Bucksa sa 111-121, dok su Portland Trail Blazersi s visokih 134-105 nadigrali New Orleans Pelicanse.

NBA, rezultati:

  • Cleveland - Atlanta 101-95
  • Indiana - Miami 102-91
  • Toronto - Dallas 95-103
  • Chicago - Detroit 97-82
  • Minnesota - New Orleans 96-89
  • San Antonio - Milwaukee 111-121
  • Portland - Phoenix 134-105
  • LA Clippers - Memphis 114-120
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom