Obavijesti

Sport

Komentari 0

Duvnjak bi bio profesor, a Igor Vori vozač autobusa

Duvnjak bi bio profesor, a Igor Vori vozač autobusa
1

Da nisu rukometaši, Domagoj Duvnjak i Igor Vori, igrači njemačkog Hamburga, otkrili su čime bi se bavili. Jedan bi bio profesor, a drugi vozio bus

VIDEO

Dvojica igrača koji su u Hamburg prešla ljetos iz Zagreba, Igor Vori i Domagoj Duvnjak pričali su o atmosferi unutar nove momčadi, ambicijama, planovima u budućnosti, ali i o zanimanjima kojima bi se bavili da nisu profesionalni rukometaši.
- Uvijek sam htio biti profesor tjelesnog odgoja, tko zna, možda tu želju jednom i ostvarim rekao je Duvnjak, a Vori se nadovezao:
- Vjerojatno bih vozio autobus. Moj otac ima privatnu autobusnu kompaniju, samo, ne znam bi li me htio zaposliti. Kako da se izrazim, vozim malo pretemperamentno - rekao je Vori kroz smijeh.
HSV je sezonu u Bundesligi otvorio sa sedam uzastopnih pobjeda.
- Neki pričaju da je to jer smo Dule (Duvnjak) i ja pojačali klub, ali oni nemaju pojma. Ma to je zasluga cijele momčadi. Ponosni smo jer smo dio Hamburga - rekao je Vori, koji je igrao i u velikoj Barceloni.
- U HSV-u me fascinira entuzijazam koji ljudi imaju spram rukometa. To mi je posve novo iskustvo. Na svakoj utakmici imam grčeve u želucu - kaže Vori, a Duvnjak dodaje:
- Atmosfera na svakoj utakmici je kao na finalu Svjetskog prvenstva. Moram priznati da me prolaze trnci - kaže Dule.
Obojica se slažu da je Bundsliga vjerojatno najjača liga u svijetu.
- Definitivno je! U Hrvatskoj, osim Zagreba nemam momčadi na toj razini. U španjolskoj dominira pet, šest momčadi, ali tamo je financijska kriza. U Bundesligi je svaka utakmica teška, zato je liga najjača - rekao je Vori.
Na pitanje može li HSV osvojiti prvenstvo i Ligu prvaka Vori je odgovorio:
- Imamo potencijala osvojiti i prvenstvo i Ligu prvaka. Presudit će detalji - kaže Vori, a Duvnjak dodaje:
- I to da ostanemo zdravi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju