Obavijesti

Sport

Komentari 9

Duvnjak, Lacković i Vori jedva s HSV-om do Lige prvaka...

Duvnjak, Lacković i Vori jedva s HSV-om do Lige prvaka...
1

Hrvatski rukometni reprezentativci Duvnjak i Lacković u produžetku su postigli tri od četiri zadnja gola HSV-a za pobjedu nad St. Raphaelom 32-31 i plasman u LP...

VIDEO

Dramatično je bilo u finalnoj utakmici na turniru za pozivnicu za nastup u Ligi prvaka čiji je domaćin bio francuski St. Raphael. Domagoj Duvnjak i Blaženko Lacković nisu postigli niti pogotka u regularnom tijeku ogleda, da bi u produžetku zajedno s Poljakom Marcinom Lijewskim preuzeli odgovornost i donijeli Hamburžanima Ligu prvaka.

Većim dijelom utakmice domaći su imali blagu prednost, a produžetak je njemačkom sastavu osigurao Lijewski zgoditkom u zadnjoj minuti za 27-27.

U dodatnih 10 minuta prvo je Domagoj Duvnjak bio strijelac 29. i 30. zgoditka za HSV, zatim je jedan zabio Lijewski, a pobjednički gol za 32-31 djelo je Blaženka Lackovića u posljednjim trenucima dvoboja.

Bili su to i jedini pogoci Duvnjaka i Lackovića, dok je treći Hrvat u dresu HSV-a Igor Vori četiri puta pogađao suparničku mrežu. Najraspoloženiji su bili Hans Lindberg s 8 i Marcin Lijewski sa 7 golova, dok se kod Francuza istaknuo Heykel Migamen s osam.

Poznate su i preostale četiri momčadi koje su na izlučnim natjecanjima ovog vikenda osigurale nastup među europskom rukometnom elitom.

Na turniru u Beogradu Partizan je u finalu pregazio Slogu iz Doboja 30-16, dok je također vrlo uvjerljiv bio i makedonski Metalurg kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Lino Červar. U Norveškoj su u finalu bili bolji od domaćeg Hasluma 30-20.

Prednost domaćeg parketa iskoristila je rumunjska Constanta koja je s 26-21 nadvisila slovački Tatran Prešov, a posljednjeg putnika u LP dobili smo u bjeloruskom Minsku gdje je domaći Dinamo i u uzvratu pobijedio turski Beşiktaş, ovoga puta 31-24.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...