Sport

Komentari 0

Ed Sheeran postaje sponzor poznatog engleskog trećeligaša

Ed Sheeran postaje sponzor poznatog engleskog trećeligaša

Uvijek sam uživao u posjetima Portman Roadu i radujem se povratku tamo čim navijačama opet dopuste ulazak na stadione, rekao je proslavljeni britanski pjevač Ed Sheeran

Engleski nogometni klub Ipswich Town možda proživljava teška vremena, ali se nada da će novi ugovor o sponzorstvu s popularnim pjevačem Edom Sheeranom (30) od njih stvoriti "A Team" s vojskom navijača koju bi činili obožavatelji riđokosog pjevača.

Ipswich, čiji je nadimak 'Tractor Boys', osvojio je FA kup 1978. godine i Kup UEFA, preteču Europske lige, 1981. godine, ali sada se nalazi u trećoj ligi.

FILE PHOTO: Ed Sheeran in the stands

Prema jednosezonskom ugovoru sa Sheeranom, koji živi u blizini Ipswicha i koji je fan momčadi, igrači će na plavim dresovima imati logotip s matematičkim simbolima (plus, minus, jednako, podijeli, pomnoži) i riječ TOUR.

Simboli se odnose na Sheeranove naslove albuma, a iako on nije objasnio logotip, mogli bi biti dio promocije za nadolazeću turneju.

- Sve će se otkriti na vrijeme. Nogometni klub velik je dio lokalne zajednice i ovo je moj način da pokažem svoju podršku - rekao je Sheeran za web stranicu kluba i dodao:

- Uvijek sam uživao u posjetima Portman Roadu i radujem se povratku tamo čim navijačama opet dopuste ulazak na stadione.

Najčitaniji članci