Obavijesti

Sport

Komentari 84

Ronaldov ego veći od svemira: Blefom došao u centar pažnje

Ronaldov ego veći od svemira: Blefom došao u centar pažnje
1

Večer Realovog povijesnog rekorda zasjenio je čovjek koji je u finalu bio - nevidljiv. Umjesto da oda počast Baleu i suigračima, opet se gurnuo u prvi plan da bi dan kasnije ipak promijenio ploču

VIDEO

Cristiano Ronaldo po tko zna koji put pokazao je da mu nema ravnoga. Kad se radi o egu. Kako drugačije objasniti da u večeri u kojoj je Real Madrid treći put zaredom osvojio Ligu prvaka, večeri u kojoj je zasjao Gareth Bale zabivši jedan od najljepših golova u povijesti finala Lige prvaka, Ronaldo k'o iz vedra neba ispali u mikrofone da mu je, citiramo, bilo lijepo igrati u Realu?! 

Da se razumijemo, nije to pogrešan prijevod, nije to izvučeno iz kontesta niti je to izmišljena izjava, to su točne Ronaldove riječi nakon finala u kojem je bio nevidljiv. Kasnije je Portugalac pokušao malo ublažiti, čak je priznao da to nije ni trebao reći i da ova večer pripada suigračima i klubu, ali bilo je prekasno.

No čini se da je jako dobro znao što radi.

Znao je da će njegove riječi odjeknuti poput bombe, pogotovo jer rijetko daje intervjue, a kad nešto kaže, onda to obično završi na naslovnicama. Tako je bilo i ovaj put. Svi su prenijeli da odlazi, što se moglo iščitati iz njegovih riječi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali već drugi dan - druga ploča.

- Vidimo se dogodine - rekao je navijačima na slavlju u Madridu.

Što se promijenilo u 24 sata? Ništa. Ronaldo je dobio što je htio, opet je bio u centru pozornosti nakon finala, iako to ničime na terenui nije zaslužio. Odigrao je sjajnu sezonu, oborio je hrpetinu rekorda, ali ovo nakon finala nije mu trebalo. Nije bilo ni mjesto ni vrijeme za takve izjave, pogotovo ne nakon večeri koja je po svemu trebala biti rezervirana za Real i Garetha Balea koji je zasjao u tom finalu.

Ronaldo je do tog finala bio ubojit, bio je stroj.  Opet najbolji strijelac, trpao je i nosio Real do 13. naslova prvaka Europe i to da je nevjerojatan nogometaš, svakome je jasno. No po tko zna koji put pokazao je da ne može podnijeti kad nije u centru pažnje. Njegov potez kritizirali su i novinari Marce, najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika koji dnevno čita četiri milijuna ljudi, objavivši članak s naslovom:

'Ronaldo, što je sad ovo?'

Marca je kritizirala Ronalda podsjetivši ga da, ako ima nekakvih problema s predsjednikom Perezom, svojim statusom u klubu ili s nečim drugim, to mora riješiti u kancelarijama Bernabeua, a ne ovako. 

'Ako je već morao svoj bijes iskazati javno, zašto je to učinio kad svi njegovi suigrači slave?', pita se Marca. Pitaju se to mnogi.

Ronaldo savršenim tajmingom para protivničke mreže, ali ovaj tajming bio mu je potpuno promašen. Nogometnim rječnikom, fulao je cijelu loptu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu