Obavijesti

Sport

Komentari 132

El Loco: Ne znam je li to dobra odluka, ali odlazim iz Dinama

El Loco: Ne znam je li to dobra odluka, ali odlazim iz Dinama
1

Znam da bi moglo biti pravnih posljedica ako se vratim u Argentinu, no donio sam ispravnu odluku, želim otići iz Hrvatske, rekao je Pablo u razgovoru za TyC Sports

VIDEO

Dinamov Luđak nakon samo četiri službene utakmice u Dinamu uspio je bez problema opravdati svoj 'atraktivni' nadimak. Svima oko Dinama Miglioreove ludorije u ta nepuna dva mjeseca bile su simpatične, no čini se da je njegovo ponašanje na treninzima za Krunu Jurčića i maksimirsku struku bilo daleko od simpatičnog. I sam Pablo potvrdio je jučer da se u Hrvatskoj, Zagrebu i Dinamu ne osjeća ugodno.

- Svaki dan sve mi je teže i teže. Iako su mi nedavno došli supruga Natalia i sinovi, jako mi nedostaje otac koji je lošeg zdravlja i čini mi se kako je strašno daleko od mene. Znam da bi moglo biti pravnih posljedica ako se vratim u Argentinu, no donio sam odluku, želim napustiti Hrvatsku - potvrdio je Pablo u telefonskom razgovoru za argentinski TyC Sports.

Upravo se oko obitelji i zakuhala situacija u Maksimiru. Migliore je na posljednji trening prije važne utakmice s Folom doveo sina, kao i mnogo puta do tada. No Kruno Jurčić opomenuo ga je i rekao da odvede sina kući. Pablo je to i učinio, ali na trening se više nije vratio. I tu je puklo. Migliore je odlučio otići iz Dinama, a maksimirska struka da im tako labilan igrač ni ne treba. 

No po povratku u Argentinu mogao bi ponovno završiti iza rešetaka. Istraga u slučaju ubojstva u kojem je sudjelovao njegov prijatelj još nije završena. Još prije mjesec dana argentinski novinari potvrdili su da se Migliore u Zagreb došao pritajiti. Pri puštanju Pablo je sudu dao riječ da će pomoći u istrazi, ali se neće vraćati u domovinu. Nakon što se cijeli slučaj rasvijetli El Loco bi mogao u zatvor. I njegove riječi otkrivaju strah od takvog raspleta situacije.

- Tata mi je rekao da ostanem u Zagrebu, no mislima nikada nisam ni napustio Argentinu. Imam troje predivne djece i otac želi da mislim na njih. Mislili smo da je nakon svega bolje da odemo iz Argentine i bili smo sretni kad smo pronašli mjesto gdje ću nastaviti karijeru. No ja sam osoba koja želi biti sa svojim bližnjima. U ovom trenutku ne znam je li to dobra odluka, vrijeme će pokazati - otkrio je Argentinac.

Migliore se želi vratiti u svoj bivši klub San Lorenzo.

- San mi je vratiti se u Argentinu, u San Lorenzo. Bile su to četiri najbolje godine moje karijere. Volim ljude u San Lorenzu, a i oni vole mene - zaključio je Migliore koji će već sljedeći tjedan biti u Buenos Airesu gdje očekuje konkretnu ponudu San Lorenza.

Migliorea čeka javno suđenje

Po povratku u Argentinu Pablu neće biti nimalo lako. Državni tužitelj za Migliorea je zatražio javno tuženje. Pablo je osumnjičen za 'teško prikrivanje' ubojstva zajedno s Maximilianom Levyjem. Treća osumnjičena u tom slučaju je Claudia Pacheco, a nju se tereti za 'obično' pomaganje Miglioreovu prijatelju Mazzaru koji je već osuđen za ubojstvo Ernesta Cirina 2011. godine. Podsjetimo, Migliore je završio u zatvoru nakon što je otkriven poziv Mazzaru s njegova telefona. U zatvoru je proveo 40 dana, a odmah po izlasku je potpisao za Dinamo. Branio se kako je svom prijatelju Mazzaru posudio auto ne znajući za što mu treba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja