Obavijesti

Sport

Komentari 11

El Shaarawy s dva gola donio bod Milanu kod Napolija...

El Shaarawy s dva gola donio bod Milanu kod Napolija...
4

Napoli je kao domaćin vodio protiv Milana 2-0 golovima Gökhana Inlera i Lorenza Insignea, ali su na kraju gosti uspjeli spasiti bod dvama golovima El Shaarawyja

VIDEO

Derbi 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Napolija i Milana u Napulju završio je podjelom bodova 2-2...

Vodio je Napoli pred domaćim gledateljima 2-0 golovima Gökhana Inlera i Lorenza Insignea, ali je Milan na kraju uspio spasiti bod dvama golovima Stephana El Shaarawyja.

Inler je zabio već u 4. minuti dalekometnim udarcem s tridesetak metara koji je neočekivano prevario Milanovog vratara Christiana Abbiatija iako je bio posred gola. Da bi stvari po "rossonere" bile gore, 26 minuta kasnije primili su novi nes(p)retan gol, nakon što je udarac Insignea iskosa s desne strane šesnaesterca prošao prvo kroz noge njihova braniča Francesca Acerbija, pa i čuvara mreže Abbiatija.

Milan je tako nakon pola sata igre imao dva gola minusa iako je bio opasniji po suparnička vrata i iako je stvarao više prilika.

Nadu sastavu Massimiliana Allegrija vratio je Stephan El Shaarawy netom prije poluvremena sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora u rašlje, a konačnih je 2-2 postavio u 82. minuti prizemnim udarcem u dalji donji kut nakon asistencije u prostor od Robinha.

El Shaarawyju su postignuti golovi bili deveti i deseti ove sezone, te predvodi ljestvicu najboljih strijelaca lige. Zanimljivo, 20-godišnji napadač je zabio točno polovicu Milanovih golova u sezoni.

Serie A, 13. kolo:

Napoli - Milan 2-2 (Inler 5, Insigne 30 / El Shharawy 44, 82)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Brodić i Sučić zaobišli Zeleniku, ali nisu zabili!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Brodić i Sučić zaobišli Zeleniku, ali nisu zabili!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem