Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Elias i Samuel Kolega novi su projekt Ante 'Gipsa' Kostelića

VELIKE NADE Elias je inteligentan i srčan, a Samuel je vrhunski talent, na Mljetu je srušio sve moje rekorde, istaknuo je Ivica. Ante Kostelić će preuzeti brigu o njihovim karijerama...

Foto: PixSell
9 komentara

Ante Kostelić je neuništiv. Od Janice i Ivice stvorio je prvake, ispratio ih je čak i u mirovinu, no on se ne da. U kolovozu će navršiti 79 godina, no opet kreće u novu avanturu.

Preuzima dvojicu braće s kojima ne želi biti tek prolaznik.
 Elias (20) i Samuel (18) Kolega velike su nade hrvatskog skijanja. Uostalom, s Kostelićima treniraju već sedam-osam godina. I to već nešto znači. Česti su gosti na Mljetu gdje su prolazili iste vježbe, isti dril kao i njihov uzor Ivica.

- Bili bismo ludi da odbacimo Antino znanje i iskustvo. Vitalan je i želi dijeliti svoje znanje. Uostalom, jednom kad stane i sjedne ispred TV-a, nekako mi se čini da će uvenuti - rekao je Vedran Pavlek, direktor skijaške reprezentacije.

Elias je prošle godine osvojio broncu u slalomu na juniorskom SP-u.

- I Elias i Samuel žele Gipsa, jako su i inače vezani, pa je to odlična kombinacija. Ante će s njima putovati na natjecanja. Već dugo zajedno treniraju, tako da dečki znaju koliko je Gips zahtjevan i koliko traži - kaže Pavlek.

I Ivica i njegov otac iznimno cijene Eliasa i Samuela za koje su uvjereni da mogu napraviti odličnu karijeru.

- Elias je vrlo nadaren, ali i inteligentan dečko, ne samo za skijanje. Sjajan je slalomaš, no može biti dobar i u ostalim disciplinama. Samuel? On je ekstra talent. I da, na Mljetu je srušio sve moje rekorde - rekao nam je Ivica.

Naši partneri pišu
Message