Obavijesti

Sport

Komentari 10

Engleska se namučila na Malti, Njemačka je slavila u Češkoj...

Engleska se namučila na Malti, Njemačka je slavila u Češkoj...
1

Engleska je tek u 53. minuti Tottenhamovom vezom (Alli asistirao, Kane zabio) slomila Maltu, a onda u samoj završnici izbjegla blamažu i ipak natrpala domaćina s 4:0. Prosinečki je izgubio u Norveškoj...

VIDEO

Njemačka je i nakon sedam kola kvalifikacija za SP zadržala maksimalan učinak. U Pragu je pobijedila Češku s 2:1.

Zabio je Timo Werner već u 4. minuti, ali u 78. je Darida sjajnim udarcem s 20 metara pod gredu izjednačio i ostavio Čehe na životu. No, Mats Hummels glavom je pogodio u 88. za 1:2, pa su Česi ostali sedam bodova iza Sjeverne Irske, a u ponedjeljak je međusobni okršaj u Belfastu.

Nakon toga Česi imaju Azerbajdžan u gostima i San Marino kod kuće, dok Irci imaju puno teži raspored: Njemačku kod kuće i Norvešku u gostima.

Robert Prosinečki s Azerbajdžanom je izgubio u Norveškoj s 2:0, zabili su King iz jedanaesterca u 32. minuti i Sadigov u 59. autogol, dok je Sjeverna Irska 70 minuta kidala živce navijačima i tek potom natrpala domaći San Marino. Za 0:3 zabili su Magennis u 70. i 75., te Davis iz jedanaesterca u 78. minuti.

Poredak skupine C nakon sedam kola: Njemačka 21, Sjeverna Irska 16, Češka 9, Norveška 7, Azerbajdžan 7, San Marino 0.

U derbiju dana skupine E Danska je kod kuće razbila vodeću Poljsku s 4:0!

Zabili su Delaney u 15., Cornelius u 42. i Jorgensen u 59. minuti, Christian Eriksen upisao je dvije asistencije, a potom i četvrti gol u 80. minuti, dok su Lewandowski i društvo bili nemoćni.

Rumunjska je svladala Armeniju s 1:0 golom džokera Maxima koji je ušao u 81. i zabio u 90. minuti, a ranije je Crna Gora s 3:0 slavila u Kazahstanu.

Poredak: Poljska 16, Crna Gora 13, Danska 13, Rumunjska 9, Armenija 6, Kazahstan 2.

A u skupini F Engleska je tek u 53. minuti Tottenhamovom vezom (Alli asistirao, Kane zabio) slomila Maltu, a onda u samoj završnici izbjegla blamažu i ipak natrpala domaćina s 4:0. Bertrand je zabio u 86., a Welbeck i Kane u 90. minuti.

Slovačka je ostvarila možda i ključnu pobjedu nad Slovenijom kod kuće s 1:0 golom Nemeca u 81. minuti, dok je Škotska slavila u Litvi pobjedu 3:0 golovima Armstronga u 25., Robertsona u 30. i McArtura u 72. minuti.

Poredak: Engleska 17, Slovačka 15, Škotska 11, Slovenija 11, Litva 5, Malta 0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...