Obavijesti

Sport

Komentari 59

Engleski izbornik: Bradarić više nikad neće zabiti onakav gol...

Engleski izbornik: Bradarić više nikad neće zabiti onakav gol...

Odlično smo igrali, bili smo kreativni, ali promašivali šanse koje inače zabijamo. Užasno se osjećamo, ali ovo će iskustvo ostati s nama zauvijek, kaže Aidy Boothroyd nakon ispadanja od Hrvatske U-21

VIDEO

Izbornik engleske U-21 reprezentacije Aidy Boothroyd teško se mirio s ispadanjem svojih nogometaša zbog fantastičnog gola Domagoja Bradarića u 91. minuti posljednje utakmice grupne faze na Euru.

Hrvatska usprkos porazu 2-1 ide u četvrtfinale na noge Španjolcima 31. svibnja u Mariboru, a engleska javnost okrenut će se prema A reprezentaciji. Koja na otvaranju Eura 13. lipnja igra - protiv Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska na Euru U-21 u Kopru 01:07

- Mislim da smo večeras bili odlični. Kritizirali su nas što dosad nismo bili kreativni, ali sad smo bili u svemu. Promašili smo prilike koje inače zabijamo. Ispasti na ovakav način... On nikad više neće zabiti takav gol - rekao je Aidy Boothroyd, misleći na Bradarića.

Engleski izbornik očito je loš gubitnik. Zaboravlja da je njegova reprezentacija, vrijedna preko 300 milijuna eura, u prva dva kola uputila tek jedan udarac u okvir (!) i da je gubila od Švicarske i Portugala. Kao i da je protiv Hrvatske dobila poklon penal na početku.

Baš je Portugal pobjedom protiv Švicarske (3-0) dao šansu Hrvatskoj i Engleskoj da sami odlučuju o svojoj sudbini. Englezima je za prolazak trebala pobjeda od dva gola razlike.

- Imali smo težak zadatak da prođemo i umalo smo uspjeli. Nažalost, izgubili smo za jedan gol, to su te sitne razlike. Užasno je, ali ovakvo iskustvo ostaje s vama zauvijek i igračima će koristiti u karijerama. Upravo se o tome radi u U-21 generaciji, to je razvojna momčad - kaže Boothroyd.

Izbornik je Engleske U-21 od 2016., ali s njima nije osvojio ništa.

- Jesam li pravi čovjek za ovaj posao? Mislim da da. Mi radimo put za A reprezentaciju, naši igrači znaju da imaju šansu zaigrati za njih zbog strukture koju imamo. Naravno da je važno i pobjeđivati i osvajati turnire, ali to je i jako teško. Sviđa mi se biti s ovim igračima i zato je još teže odgovarati na ovakva pitanja. Želim nastaviti, ali vidjet ćemo što će se dogoditi - zaključio je engleski izbornik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...