Obavijesti

Sport

Komentari 19

Engleski magazin izmislio Eduardov 'prvi intervju'?!

Engleski magazin izmislio Eduardov 'prvi intervju'?!
3

Nikad poslije ozljede nije razgovarao ni s kim osim s hrvatskim novinarima, intervju je izmišljen, prenio je Duduov zastupnik Neven Cvijanović

VIDEO

Dok se u Hrvatskoj pomalo stišava histerija oko Eduardove ozljede, u Engleskoj je ona tek počela. Pa je tako Dudu bio i glavna priča Arsenalovog remija s Aston Villom. Naime, gostujući navijači tijekom susreta vrijeđali su Eduarda pjevajući mu pjesmu u kojoj mu govore da je Heather Mills. Bivšoj supruzi Paula McCArtneya amputirana je noga, a navijačima Ville se to učinilo sjajnom prilikom za izrugivanje Eduarda. Što je, pak, razljutilo navijače Arsenala pa su se pokušali fizički obračunati s gostima, morali su reagirati i redari i policija. Koja je uhvatila 12 navijača i izbacila ih sa stadiona.
- Razočaran sam ponašanjem naših navijača - rekao je Villin trener Martin O'Neill, a Arsene Wenger bio je ljutit, pričao je o "glupanima bez granica". Mediji u Engleskoj osudili su takvo ponašanje Vilinih navijača, traže da ih se kazni. Ali su se isto tako uključili u borbu za ekskluzivama o Eduardo. Pa je tjednik News of the world izišao s "ekskluzivnim intervjuom" s Duduom, u kojem on "priča" kako je svjestan da je mogao izgubiti nogu, da će biti vječno zahvalan fizioterapeutu Garyju Levinu što mu je spasio stopalo. Rekao je i da je Tayloru ipak oprostio, iako je u prvi tren nakon ozljede "samo tražio njegov izraz lica i da nije mogao zamislit da netko može napraviti takav faul već u trećoj minuti. No, večeras je Edaurdo sve demantirao.
- Nikad poslije ozljede nije razgovarao ni s kim osim s hrvatskim novinarima, intervju je izmišljen - prenio je Duduov zastupnik Neven Cvijanović. Ostale stvari u intervjuu ionako su prenesene iz hrvatskih novina, trebalo je, očito, još samo malo mašte.
- Eduardo kaže da doista nije dao intervju, a nema ni komentara na ponašanje Villinih navijača. Jedino što je autentično je ta prva fotografija Dudua na štakama, koju je snimio službeni Arsenalov fotograf na izlazu iz bolnice - rekao je Cvijanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju