Obavijesti

Sport

Komentari 0

Errani je u Madridu bila u egalu protiv Serene cijeli prvi set...

Errani je u Madridu bila u egalu protiv Serene cijeli prvi set...
1

Iako je u 5 međusobnih mečeva osvojila tek set, u Madridu je Errani pokazala bolji tenis. Najveći joj problem predstavlja slabi servis koji donosi veliku prednost Sereni

VIDEO

Serena ipak nije uspjela nastaviti niz pobjedničkih mečeva sa manje od 4 izgubljena gema kako joj je Kuznetsova osvojila set u dosta teškom meču. Početak je dao naslutiti još jednu laganu pobjedu za Amerikanku koja je prvu dionicu osvojila rezultatom 6-1. Ipak, nakon što je Kuznetsova zatražila liječničku pomoć, Serena je izgubila fokus.

Kuznetsova je još jednom pokazala da ima pravu igru za ovu podlogu. Primijetila je pad igre i samopouzdanja kod Serene i sve češće ulazila u teren. Imala je 2-0 i 3 break loptice u odlučujućem setu, ali nije uspjela zadržati taj nivo igre. Serena je digla razinu svoje igre, sa par dobrih udaraca vratila samopouzdanje i pobijedila osvojivši posljednjih 6 od 7 gemova.

- Zaista sam jako sretna zbog pobjede u četvrtfinalu jer sam se cijelu noć bojala četvrtfinalnog meča. Bio je zaista težak meč i iscrpljena sam. Danas sam bila toliko odlučna i željela sam pobjedu najviše na svijetu - izjavila je Serena Williams.

Sara Errani je uspjela iskoristiti slabiju igru Radwanske i pobijediti je u dva seta. Istina, drugi je set bio dosta neizvjestan te je Talijanka izgubila i servis za set. To je nije poremetilo već je nastavila s dobrom igrom pa je u tie-breaku pobijedila.

Radwanska je loše igrala, ali je opet imala svojih šansi. Errani ju je pobijedila sa vlastitom pasivnom igrom te je najveću prevagu stvorila konverzija break loptica. Dok je Errani iskoristila 6 od 7 break loptica, Radwanska je iskoristila tek 5 od 11. Errani je nakon pobjede izjavila:

- Znala sam da će biti prava borba protiv Radwanske i bila sam spremna na to. Bio je dosta neizvjestan meč. Odlučile su sitnice i imala sam sreće što sam pobijedila u dva seta. Bolje sam igrala u ključnim trenucima.

Kao što se i očekivalo, obje su tenisačice forsirale duže izmjene s osnovne linije. Dok je protiv Suarez u toj igri dosta griješila, Errani je  protiv Radwanske pokazala konzistentnost. Sada je čeka ipak drugačiji profil protivnice pa je Errani sa par riječi najavila meč:

- Da, sigurno će biti zaista teško kako je vrlo jaka. Fizički je izvrsna sportašica i snažno udara loptice. Biti će teško, ali sigurno da je bolje da igramo na zemlji nego na nekoj drugoj podlozi.

Errani je nakon poraza u Madridu izjavila kako je protiv Serene stresno igrati jer mora sve raditi ubrzano. Nema ni sekundu za razmisliti te je gotovo nemoguće kontrolirati poen. Sličan scenarij je čeka i sada. Serena u Parizu igra mnogo bolje nego u Madridu te je imala pravo iskušenje u vidu Kuznetsove. Pokazala je dobru igru na reternu i ima odličan servis za razliku od protivnice.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše