Obavijesti

Sport

Komentari 115

Njemačka ministrica s trakom u duginim bojama sjedila pokraj šeika i predsjednika Fife

Njemačka ministrica s trakom u duginim bojama sjedila pokraj šeika i predsjednika Fife

Četvrti je dan Svjetskog prvenstva. U utorak smo svjedočili prvom velikom šoku, sjajni Saudijci srušili su Argentince. Drugi su napravili Japanci protiv Njemačke, a Hrvatska je podijelila bodove s Marokom

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO: HRVATSKA ZASTAVA DUGAČKA 201 METAR

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
NJEMAČKA MINISTRICA

Dok neke šalju na presvlačenje zbog duginih boja na odjevnim predmetima prilikom pokušaja ulaska na stadion, to nisu napravili njemačkoj ministrici Nancy Faeser koja je ispred šeika i nedaleko čelnog čovjeka Fife sjedila s trakom podrške. 

24sata
BIT ĆE BOLJE...

Hrvatska 11 puta nije zabila gol na velikim natjecanjima. 

Redom: EP 1996 (Portugal), SP 1998 (Argentina), SP 2002 (Meksiko i Ekvador), EP 2004 (Švicarska), SP 2006. (Brazil i Japan), EP 2012. (Španjolska), EP 2016. (Portugal), EP 2021. (Engleska) te SP 2022. (Maroko)

TEKSTUALNI PRIJENOS NA 24SATA

Njemačka - Japan

Dva poništena i jedan priznat gol. To je ukratko prvo poluvrijeme na dvoboju Njemačke i Japana. Elf vodi 1-0.

OVDJE PRATITE UTAKMICU UŽIVO

KALKULACIJE...

Što ako 'vatreni' i Marokanci na kraju budu bodovno izjednačeni

S remijem Hrvatska i Maroko imaju po jedan bod, s čime se pojavila mogućnost da završe skupinu s jednakim brojem bodova. U tom slučaju, prvi kriterij za prolazak dalje bio bi gol-razlika, a nakon toga broj postignutih golova. 

OVDJE VIŠE O TEMI

DEBITIRAO NA SP-U

Majer: Moramo ići na pobjedu

Nije bila naša najbolja utakmica. Čvrsta utakmica, Maroko je izgledao organizirano, ima dobru momčad. Nismo odigrali loše, ali nije ni najbolje. Nije lako u prvoj utakmici, bod je dobar. Jesmo li trebali više napasti? Sigurno, ali nije lako, prva je utakmica i teško je uzeti preveliki rizik. Ništa to ne mijenja, u dobroj smo situaciji i možemo proći skupinu - rekao je Lovro Majer i dodao:

- Nismo puno pričali u svlačionici. To najčešće radimo idući dan, trebamo sve lijepo analizirati. Moj nastup? Igrao sam 10 minuta, najvažniji je timski rezultat. Išli smo po pobjedu, nismo je dobili. Sretan sam zbog debija na SP-u, ali bio bih još sretniji da smo dobili. Moramo ići na pobjedu protiv Kanade, preuzet ćemo više rizika i vjerujem da ćemo pobijediti. Ne morate se brinuti, proći ćemo grupu.

Komentari 115