Obavijesti

Sport

Komentari 19

Evo gdje gledati Hrvatsku protiv Švedske za ostanak u Ligi nacija

Evo gdje gledati Hrvatsku protiv Švedske  za ostanak u Ligi nacija

Prošlo je mjesec dana od prvog dvoboja na Maksimiru (2-1) koji je odlučio Andrej Kramarić golom u 84. minuti. No Kramarića ovaj put nema u konkurenciji za dvoboj u Švedskoj

VIDEO

Turska je arhivirana remijem 3-3, nije bila baš nevažna, ali svakako jest manje važna od Švedske i kasnije Portugala protiv kojih Hrvatska može i treba zadržati mjesto u Ligi A Uefine Lige nacija.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon Turske

Pokretanje videa...

Dalić nakon Turske 02:51

Prva je šansa danas (20:45) na Friends Areni koja se nalazi pokraj Stockholma, u Solni. Prošlo je mjesec dana od prvog dvoboja na Maksimiru (2-1) koji je odlučio Andrej Kramarić golom u 84. minuti. No Kramarića ovaj put nema na okupljanju.

Zagreb: Hrvatska ugostila Švedsku u 3. kolu Lige nacija

Hrvatska je za Stockholm odletjela bez Domagoja Vide koji je pozitivan na korona virus i ostao je u samoizolaciji. Neće biti ni Dejana Lovrena koji mora odraditi žute kartone, ali zadnju će riječ dati testovi na korona virus. Zbog Vide "vatreni" su u petak odradili još jedno neplanirano testiranje. A danas, na dan utakmice, još će jedno, ono je preduvjet za utakmicu na Poljudu u utorak protiv Portugala.

Hoće li još tko otpasti uz Vidu? 'Vatreni' obavili novo testiranje
Hoće li još tko otpasti uz Vidu? 'Vatreni' obavili novo testiranje
Zatvaraj rupe! Hrvatska prima dva gola po utakmici, Dalić je iskušao šest stoperskih parova
Zatvaraj rupe! Hrvatska prima dva gola po utakmici, Dalić je iskušao šest stoperskih parova

Međutim, reprezentaciji su se priključili Dominik Livaković i Bruno Petković, pa će Dalić imati širi izbor nego za Turke protiv kojih nije forsirao udarne snage.

- Ponavlja se da olako primamo golove i to me zaista brine, svaki prelazak centra suparnika bio je gol, pogotovo u prvom poluvremenu. Utakmica je poslužila svrsi, vidio sam što sam htio vidjeti, ali sam nezadovoljan kako primamo golove. Protivnik nema nikakvu situaciju u prvom poluvremenu, a mi gubimo 2-1. Taj dio moramo puno popraviti, poraditi na tome. Na kraju je bilo puno golova, bili smo konkretniji u drugom poluvremenu, a mogli smo i dobiti utakmicu - govorio je Dalić za Novu TV.

International Friendly - Turkey v Croatia

- Budimir je pokazao kvalitetu iako još nije u formi, nedostaje mu treninga i utakmica, ali na njega ozbiljno računamo. Pongračić nije nekoliko mjeseci igrao, pitao sam ga želi li početi utakmicu ili ući s klupe, rekao je da mu je lakše ako počne. Vidi se da mu nedostaje utakmica, ali on će donijeti snagu i energiju u obrani, ono što nam je problem, i u čemu ga vidim jako dobrog. Do ožujka će biti puno bolji, bit će velika konkurencija stoperima.

Šveđani, pak, još nemaju ni boda u četiri utakmice. Zabili su samo jedan gol i to taj na Maksimiru, gubili su kod kuće od Portugala 0-2, od Francuske 0-1 i u Lisabonu 0-3. U srijedu su gostovali kod susjeda Danaca u prijateljskoj utakmici i izgubili 0-2.

Njihov izbornik Janne Andersson neće voditi današnju utakmicu jer je među pozitivnima na korona virus, a novi su testovi donijeli i jedan igrački slučaj. Carl Starfelt neće biti u konkurenciji također.

Dvoboj Švedske i Hrvatske možete gledati na Novoj TV od 20:45.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka