Obavijesti

Sport

Komentari 26

Evo gdje gledati Partizan i Real: Očekuje se spektakl u Beogradu

Evo gdje gledati Partizan i Real: Očekuje se spektakl u Beogradu

Utakmica koju s nestrpljenjem čeka cijela košarkaška Europa na rasporedu je od 20:30. Već ionako zanimljivu seriju dodatno je potpalio prošlotjedni sukob među igračima

VIDEO

Partizan danas dočekuje Real Madrid u trećoj utakmici četvrtfinala Eurolige. Beogradski sastav ima prednost od 2-0 i današnja utakmica u Beogradu može biti posljednja u seriji.

Partizan je na korak do plasmana na Final Four, a Real je u jako teškoj situaciji. Utakmica je dodatno dobila na popularnosti nakon nezapamćenog incidenta koji se dogodio prošli tjedan u Madridu. Nakon jednog nepotrebnog prekršaja koji je napravio Sergio Llull, došlo je do velike tučnjave među igračima.

Najgore je prošao Dante Exum kojeg je Guerschon Yabusele hrvačkim zahvatom prikucao u pod. Euroliga je kaznila obje momčadi, a iako su igrači Reala ti koji su napravili više nereda na utakmici, ostaje dojam kako je gore u ovoj situaciji prošao Partizan.  

Euroliga je oba kluba kaznila s po 50 tisuća eura, a Realov centar Yabusele suspendiran je na pet utakmica. Jednu utakmicu zabrane dobio je njegov suigrač Gabriel Deck. Partizanov kapetan Punter suspendiran je na dvije utakmice, dok partizanov Mathias Lessort propušta jednu utakmicu.

Ogromne mjere osiguranja

Navijači Partizana spremaju pravi pakao igračima Real Madrida. Real je zbog sigurnosti svojih igrača tražio nikad viđene mjere osiguranja. Španjolci, navodno, zahtijevaju prijevoz autobusom s aerodroma do hotela bez prolaska kroz terminale i ikakvog zaustavljanja kako bi se izbjegao kontakt s navijačima Partizana. Također, traže i pojačanju policijsku pratnju tijekom cijelog boravka u Beogradu, kao i oko svoje klupe tijekom samih utakmica.

Po Beogradu su obješene poruke u kojima se prijeti igračima Reala, a posebno su na zub uzeti Džanan Musa i Gabriel Deck.

Trener Partizana i jedan od najboljih europskih trenera, drugu utakmicu najavio je na sljedeći način:

- Što bih ja volio? Da već od ovog trenutka naši navijači, koji će sigurno ispuniti arenu, shvate da je to dio sporta, da su igrači poslije utakmice pričali međusobno i da treba na ovome završiti - kazao je pa zaključio:

Beograd: Trening košarkaša Partizana uoči treće utakmice četvrtfinala Eurolige protiv Real Madrida

- Mi smo ovdje i u regularnom dijelu naišli na fenomenalno gostoprimstvo. Mislim da trebamo tako uzvratiti u Beogradu i da se priča samo o košarci.

Utakmica koju čeka cijela košarkaška Europa počinje u 20:30, a možete je gledati na kanalu Sportkluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše