Sport

Komentari 42

Evo gdje gledati Rijeku u lovu na skupinu Konferencijske lige

Evo gdje gledati Rijeku u lovu na skupinu Konferencijske lige

Uoči prve utakmice bilo je problema s prijenosom. RTL ga je tad osigurao tek u zadnji tren, no ovaj put se već unaprijed zna: prijenos uzvrata Rijeke i PAOK-a dogovoren je na vrijeme

Nakon što je u prvoj utakmici prijenos visio do zadnjeg trenutka, već je ranije bilo poznato kako je prijenos za uzvrat između Rijeke i PAOK-a osiguran.

Uoči prve utakmice, koja je naposljetku završiila 1-1, na nedostatak prijenosa požalio se i predsjednik Rijeke Damir Mišković. 

- Ne mogu vjerovati da nijedna nacionalna televizija ne može naći interes i ne posebno veliku sumu novca da navijačima Rijeke i ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj omogući prijenos utakmice hrvatskog kluba u Europi, i to play-offa Konferencijske lige - rekao nam je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Ipak, prijenos je tad kupio RTL kojemu se Rijeka i službeno zahvalila.

Rujevica je već danima mjesto za koje je lako predvidjeti kako će biti premalo za sve koji žele na tribine. Istok je rasprodan, a još je malo mjesta ostalo na zapadu i sjeveru. Klub je navijačima opet pomogao i suradnjom s klinikom Medico u kojoj se mogu testirati na Covid-19 za samo 70 kuna.

A ako ne možete gledati utakmicu uživo, prijenos će imati upravo - RTL. Prijenos će biti na glavnom kanalu RTL-a od 19:45 sati.

Najčitaniji članci