Obavijesti

Sport

Komentari 58

Evo gdje gledati veliki dvoboj Dinama protiv Rakitića i Seville

Evo gdje gledati veliki dvoboj Dinama protiv Rakitića i Seville

Dinamo gostuje kod Seville koja je do sada šest puta osvojila Europsku ligu te iako su Španjolci favoriti, hrvatski prvak pokazao je da može igrati protiv svakoga. Prijenos susreta bit će na Areni Sport 1 od 21 sat

VIDEO

Nakon zimske stanke nastavlja se i Europska liga, a prvu utakmicu šesnaestine finala Dinamo i Sevilla večeras od 21 sat igraju na stadionu Sanchez Pizjuan. 

Pokretanje videa...

Dinamo otputovao u Sevillu VIDEO

'Plavi' su sjajnom igrom pobijedili West Ham s 1-0, a gol je zabio Dinamov as Mislav Oršić koji u posljednje vrijeme igra čudesno. Zabio je četiri gola u posljednje tri utakmice i vuče Dinamo u borbi za naslov prvaka. U sjajnoj je formi, a vidjet ćemo ima li recept i za Sevillu.

Španjolski prvoligaš je do sada šest puta osvojio Europsku ligu, a Dinamo je prošle sezone dogurao do četvrtfinala što je najveći uspjeh kluba u tom natjecanju. 'Modri' su izgubili protiv Villarreala, a prethodno su eliminirali Tottenham s 3-0 nakon gostujućeg poraza s 0-2. 

Zagreb: Utakmica 23. kola Prve HNL, GNK Dinamo - HNK Gorica

Sevilla je veliki favorit, ali 'modri' su pokazali da mogu igrati protiv svakoga.  

- Poučeni dosadašnjim iskustvima i rezultatima Dinama, klub je pokazao da je ozbiljan faktor u europskom nogometu. Igramo protiv kvalitetnog protivnika. Sevilla je favorit, ali ne idemo na izlet. Imamo svoje ambicije, što se tiče načina igre, kvalitete i u konačnici rezultata  -rekao je trener Dinama Željko Kopić pa dodao: 

- Ademi će zauzeti poziciju središnjeg veznog. Prvih 11? E to ćemo vidjeti kad utakmica krene ha-ha. Računam na Petkovića, izrazio sam zadovoljstvo načinom na koji trenira. Imao je dosta peha, ali i bez njegovog učinka, koji nam je bitan, pokazali da možemo igrati kvalitetno. Svi koji su iznijeli do sada utakmice su pokazali kvalitetu.

Hrvatski dragovoljac i Dinamo sastali se u 20. kolu HT Prve lige

Sevilla je imala problema s ozljedama u posljednjih nekoliko tjedana, ali Julen Lopetegui će za dvoboj s 'plavima' praktički imati cijeli sastav. Iako je nastup Ivana Ratkića bio upitan, pojavio se na treningu isto kao i Jules Kounde, Diego Carlos i Fernando, koji već neko vrijeme vuku ozljede, ali uglavnom igraju stalno.

Dinamo je Sevilli samo usputna stanica, najveći autsajder EL-a
Dinamo je Sevilli samo usputna stanica, najveći autsajder EL-a

Dinamo je odmah rasprodao prvi kontingent od 1000 ulaznica za utakmicu, a na zamolbu kluba odobreno je još 200 ulaznica. Utakmica je označena susretom 'visokog rizika' jer se među 1200 Dinamovih navijača nalazi i 400 pripadnika Bad Blue Boysa zbog čega će španjolska policija pojačati osiguranje u centru grada i na prilazu stadiona. 

Uzvratna utakmica igra se tjedan dana kasnije, a od ove sezone u nokaut-fazi svih Uefinih natjecanja više ne vrijedi pravilo gola u gostima. 

Prijenos utakmice Dinama i Seville bit će na programu Arena Sport 1 s početkom u 21 sat.

UEFA Europska liga, West Ham - GNK Dinamo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika