Obavijesti

Sport

Komentari 145

Vratio sam se: Messi je srušio Urugvaj, navijač mu ljubio noge

Vratio sam se: Messi je srušio Urugvaj, navijač mu ljubio noge
11

Nisam se mogao ne vratiti. Izazvao sam dosta pomutnje svojom objavom da više neću igrati za Argentinu. Navijači su bili sjajni nakon što sam se oprostio i to me dirnulo, rekao je Messi

VIDEO

Teško da je mogao poželjeti bolju povratničku utakmicu.

Lionel Messi srušio je Urugvaj za prvo mjesto Argentine u skupini južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Messi je nakon bolnog poraza u finalu Copa Americe od Čilea objavio kraj reprezentativne karijere, ali odlučio se vratiti.

U utakmici bez previše pravih šansi Messi je iz ničega donio pobjedu Argentini tri minute prije kraja prvog dijela. U njegovoj blizini bila su sedmorica Urugvajaca, ali Messi se s njima poigrao i uz dosta sreće zabio za 1-0.

Argentici su cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje jer je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela drugi žuti dobio Dybala. Napadač Juventusa u suzama je napustio teren u prvoj utakmici za Argentinu u kojoj je startao u prvih 11.

Argentina se obranila za pobjedu i prvo mjesto na ljestvici.

- Nisam se mogao ne vratiti. Izazvao sam dosta pomutnje svojom objavom da više neću igrati za Argentinu. Navijači su bili sjajni nakon što sam se oprostio i to me dirnulo. Sad sam opet ovdje - rekao je Messi.

Pred kraj utakmice na teren je utrčao jedan argentinski navijač, bacio se Messiju pod noge i ljubio mu kopačke. Čak je i Messiju bilo neugodno, no to samo pokazuje kakav status božanstva Leo ima među argentinskim pukom.

Football Soccer - World Cup 2018 Qualifiers - Argentina v Uruguay Football Soccer - World Cup 2018 Qualifiers - Argentina v Uruguay
Football Soccer - World Cup 2018 Qualifiers - Argentina v Uruguay

Brazilci pobjednički protutnjali kroz Ekvador

Brazil je slavio na uvijek neugodnom gostovanju kod Ekvadora, na 3000 metara nadmorske visine. Brazilci su pobijedili 3-0 što im je bila prva gostujuća pobjeda u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Neymar je otključao ekvadorska vrata u 72. minuti iz penala nakon što Brazil u prvih 45 minuta nije ni jedanput zapucao prema golu Ekvadora, aGariel Jesus zabio je u 87. i 92. za pobjedu i tri boda s kojima je Selecao došao na peto mjesto.

Južnoameričke kvalifikacije za SP:

Bolivija-Peru 2-0 (Escobar (38), Raldes (86))

Kolumbija - Venezuela 2-0 (Rodriguez (45+2), Torres (82))

Ekvador - Brazil 0-3 (Neymar (72, s.p.), Jesus (87, 90+2))

Argentina - Urugvaj 1-0 (Messi (43))

Paragvaj Čile 2-1 (Romero (6), Da Silva (9)/ Vidal (37))
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige