Obavijesti

Sport

Komentari 6

Evra: Četiri sam mjeseca igrao s komadom piletine u kopački!

Evra: Četiri sam mjeseca igrao s komadom piletine u kopački!
1

Nakon što se ozlijedio igrajući za Francusku U21 reprezentaciju 2005. godine, Evra je jedva mogao hodati, a problem je riješio zahvaljujući savjetu jednog od zaposlenika Monaca, kluba u kojemu je tada igrao

VIDEO

Otišao sam kod lokalnog mesara i rekao mu: "Dat ćete mi komad piletine. Ali maleni. Stavit ću ga u kopačku". Riječi su to Patrica Evre, francuskog beka koji je u ponedjeljak objavio kraj svoje igračke karijere.  

Bivši francuski reprezentativac poznat je po svom slobodnom duhu, često to pokazuje na društvenim mrežama gdje objavljuje videa iz svog doma. Ponekad su oni uistinu duhoviti, a ponekad jednostavno pređe granicu dobrog ukusa. Napravio je to u još jednoj epizodi s piletinom. U studenom je na Instagramu objavio video pripremanja pileta za Dan zahvalnosti, ali zapravo se nad njime iživljava, sirovo pile grize, liže, noge stavlja u usta, pljuje po njemu,... Ono što je trebalo biti zabavno, na kraju je ispalo odvratno.

Piletina mu osigurala transfer u United

Posebna veza Evre i piletine zapravo seže daleko u prošlost, u same početke njegove igračke karijere. Otkrilo se to tek sada i to nakon što je anegdotu ispričao u priči za Players' Tribune. Naime, nakon što se ozlijedio igrajući za Francusku U21 reprezentaciju, Evra je jedva mogao hodati, a problem je riješio zahvaljujući savjetu jednog od zaposlenika Monaca, kluba u kojemu je tada igrao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Netko iz kluba mi je rekao: "Zašto jednostavno ne probaš sa starom školom? Samo ubaci piletinu u kopačku". Zvučalo je prilično ludo ali, znate mene, ja sam otvoren za sve. Tako da sam otišao kod svog lokalnog mesara i rekao mu: "Dat ćete mi komad piletine. Ali maleni. Stavit ću ga u kopačku" - otkrio je Evra.

- Smijao mi se. Ali ja sam kući otišao s piletinom. Naručio sam nove kopačke: jednu u veličini 42,5, a drugu broj 44. Pokušao sam šutnuti loptu. Oh. Nije bilo loše. Boljelo me je i dalje, ali je bilo podnošljivo. Iduća četiri mjeseca igrao sam s piletinom u kopački.

- Nisam trenirao s mesom, majka mi nikada ne bi oprostila takvo razbacivanje hranom, ali prije svake utakmice bih posjetio mesara. Odmah je znao po što sam došao. Piletina mi je pomogla da igram toliko dobro da sam u siječnju 2006. godine potpisao za Manchester United - rekao je.

U Unitedu je ostao do 2014. godine, osvojio na Old Traffordu Ligu prvaka i pet puta je bio prvak Engleske. U ljeto 2014. godine je preselio u Juventus u kojem se zadržao do zime 2017. Tada je otišao u Marseille u kojemu mu je presudilo udaranje jednog navijača. Klub ga je potjerao, a on je potpisao za West Ham. Nakon što je posljednju godinu bio bez kluba, otišao je u mirovinu.

U dresu francuske reprezentacije odigrao je 81 utakmicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram