Obavijesti

Sport

Komentari 2

Fabio izgladio s Ferdinandom "slučaj kapetanske vrpce"

Fabio izgladio s Ferdinandom "slučaj kapetanske vrpce"
1

Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, u petak je obznanio kako je s Ferdinandom napokon razgovarao o kapetenskoj vrpci koju mu je oduzeo u ožujku

VIDEO

Sve je završilo stiskom ruke, tvrdi talijanski stručnjak…

Capello je u ožujku podigao pravu oluju u engleskim medijima, kada Ferdinanda nije obavijestio da će ga razriješiti dužnosti kapetana reprezentaciji i vratiti vrpcu prijašnjem kapetanu Johnu Terryju.

Engleska javnost žestoko ga je kritizirala smatrajući da nije na odgovarajući način riješio delikatnu situaciju.

Ferdinand je prve dvije utakmice u reprezentaciji nakon degradacije propustio zbog ozljede, ali se vratio u kadar za kvalifikacijsku utakmicu za Euro protiv Švicarske u subotu na Wembleyju.

Tako je talijanski strateg napokon dobio priliku sa svojim braničem iz Manchester Uniteda ''popušiti lulu mira''…

- Razgovarao sam posebno s Ferdinandom, kako bih mu objasnio zbog čega sam odlučio skinuti vrpcu s njegove ruke i vratiti je Terryju. On mi je rekao kakve su se misli rojile njegovom glavom u tom razdoblju. Sve je završilo stiskom ruke. Naš odnos je fantastičan. Razgovarali smo osobno i privatno – istaknuo je Capello.

Morao se Capello braniti i od krikita s kojima je bio suočen jer je svojim igračima dopustio odlazak na praznike uoči okupljanja reprezentacije.

Capello vjeruje da je odlazak reprezentativaca ''u sunčane krajeve'' mogao samo pomoći u procesu osvježenja igrača, nakon što je sezona u Premiershipu završila 22. svibnja.

- Igrači su se vratili sretni. Čak sam u nekoliko navrata morao prekidati treninga jer su bili ''previše sretni''. Bili su sretni jer su opet zaigrali s loptom nakon tjedan dana. Izgledali su kao mala djeca – kaže Capello.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju