Obavijesti

Sport

Komentari 3

Fabio, slušaj ovamo! Federer i Nadal davali su upute Fogniniju

Fabio, slušaj ovamo! Federer i Nadal davali su upute Fogniniju
1

Fabio Fognini je gubio meč protiv Jacka Socka, a njegovi suigrači iz momčadi Europe, Rafael Nadal i Roger Federer su ga pokušali vratiti savjetima. Ali, nije pomoglo i talijanski je tenisač ipak ostao bez pobjede...

Savjete ti daju Rafael Nadal i Roger Federer, a ti gubiš meč...

Fabio Fognini to je doživio u petak u meču Laver Cupa, teniskog turnira u kojemu momčad Europe igra protiv momčadi sastavljene od najboljih igrača iz preostalih država svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dominic Thiem je pobjedom protiv Denisa Šapovalova donio Europi prvi bod, ali svjetska momčad je izjednačila zahvaljujući porazu Fabija Fogninija od Jacka Socka. Talijanski tenisač je izgubio prvi set sa 1-6 pa su mu u nastavku meča u pomoć pritrčali najbolji tenisači svijeta, Rafa Nadal i Roger Federer.

- Puno bolje, prisili ga da igra tako. Ništa se ne brini, samo guraj loptu prema rubu, na kraju će on pogriješiti. Vjeruj mi. Sad si imao šanse, nesretno si izgubio dva poena, ali si imao svoje šanse - govorio mu je Rafa, a ubrzo mu se pridružio i Švicarac.

- Ne želim nikakvu negativu, misli pozitivno - savjetovao je Talijana iskusni Federer. 

Ipak, nije pomoglo jer je Fognini na kraju izgubio i drugi set sa 7-6(3).

Natjecanje se nastavlja mečom Tsitsipasa i Fritza, dok će u parovima zaigrati Federer i Zverev protiv Šapovalova i Socka.