Obavijesti

Sport

Komentari 10

Fabregas donio Arsenalu u 86. min. prolaz protiv trećeligaša

Fabregas donio Arsenalu u 86. min. prolaz protiv trećeligaša
1

Pobjedu Arsenalu i plasman u osminu finala FA Cupa donio je kapetan Cesc Fabregas golom iz jedanaesterca u 86. minuti trećeligašu Huddersfieldu

VIDEO

Golom Cesca Fabregasa iz jedanaesterca u 86. minuti nogometaši Arsenala savladali su trećeligaša Huddersfielda 2-1 na Emiratesu u 4. kolu FA Cupa. Arsenal je poveo golom Nicklasa Bendtnera iz 22. minute. Zabio je danski napadač iskosa s desne strane, a lopta je na putu prema golu okrznula Petera Clarkea i prevarila vratara Huddersfielda.

U tim se trenucima činilo da će Arsenal lako doći do pobjede i plasmana među 16 najboljih, ali stvari su se zakomplicirale nakon što je Sebastien Squillaci u 42. minuti zaradio izravan crveni karton oborivši Jacka Hunta koji je istrčavao kontranapad.

S igračem više trenutno trećeplasirana momčad engleske treće lige zaigrala je ofenzivnije i izvršila pritisak na gol "topnika", a bolju igru okrunila je golom iz prekida. Anthony Pilkington izveo je korner s desne strane, a Alan Lee je glavom pronašao put do mreže u 66. minuti.

Pobjedu Arsenalu i plasman u osminu finala FA Cupa donio je kapetan Cesc Fabregas golom iz jedanaesterca koji je prethodno izborio Nicklas Bendtner. Fabregas je ušao u igru u 69. minuti umjesto Aboua Diabyja.

Na kraju iz ove utakmice valja spomenuti ozljedu ponajboljeg Arsenalovog igrača Samira Nasrija koji je napustio travnjak već u 33. minuti zbog problema sa zadnjom ložom. Težina njegove ozljede zasad nije poznata.

Džeko spasio City od poraza

Edin Džeko zabio je svoj prvi gol za Manchester City na gostovanju kod trećeligaša Notts Countyja, sastava 43-godišnjeg menadžera Paula Incea, bivšeg engleskog reprezentativca koji je u karijeri, između ostalih, igrao za Manchester United, Inter i Liverpool. Utakmica je završila rezultatom 1-1, pa će tek ponovljeni dvoboj u Manchesteru riješiti pitanje pobjednika. Džeko je poentirao u 79. minuti, čime je spasio svoju momčad velike blamaže. Zabio je lijevom nogom iz blizine nakon odličnog ubacivanja Richardsa sa desne strane. Domaćini su poveli golom Neala Bishopa u 59. minuti.

Stoke je u gostima svladao Wolverhampton 1-0, pogotkom Roberta Hutha u 80. minuti. Nenad Milijaš u drugoj minuti sudačke nadoknade nije zabio penal za izjednačenje.

Nigerijac Victor Obinna zabio je sva tri gola za svoj West Ham koji je kao domaćin svladao Nottingham Forest s 3-2.

FA Cup, 4. kolo:

Arsenal - Huddersfield 2-1 (Bendtner 21, Fabregas 86-11m / Lee 66)

Notts County – Manchester City 1-1 (Bishop 59 / Džeko 79)

Wolverhampton – Stoke 0-1 (Huth 80)

West Ham – Nottingham 3-2 (Obinna 4, 41, 52 – 11 m / Adebola 18, McGoldrick 39)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom