Obavijesti

Sport

Komentari 31

Faca u gradu: Mandžo je donio dresove, dobio vina i suvenire

Faca u gradu: Mandžo je donio dresove, dobio vina i suvenire
6

Hrvatski nogometni reprezentativac i napadač njemačkog Bayerna Mario Mandžukić Novu godinu dočekao je u rodnom Slavonskom Brodu. Sreo se s gradonačelnikom

VIDEO

Mario Mandžukić, reprezentativac i igrač njemačkog Bayerna, tri je dana proveo u rodnom Slavonskom Brodu gdje je u društvu prijatelja i roditelja dočekao 2013. godinu. Prvog dana 2013. godine Mandžukića je primio Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda. 

Dvojac se susreo na kavi u nazočnosti predstavnika turističke zajednice i novinara. Razgovarali su o dosadašnjim rezultatima, planovima i eventualnoj suradnju proslavljenog nogometaša i turističke zajednice. 

- Znam odakle dolazim, gdje sam rođen i odrastao. Svaki puta ovdje dođem s veseljem, jer tu su mi prijatelji i roditelji. Bilo gdje da igram predstavljam svoj grad i zemlju u najboljem izdanju - rekao je Mario Mandžukić. 

Bilo je riječi i o planovima kada je u pitanju nogomet. 

- Što se tiče reprezentacije, čeka nas nekoliko teških utakmica poput one sa Srbijom, mislim da ćemo uspjeti i da ćemo otići u Brazil što mi je velika želja. U njemačkom prvenstvu Bayern uvijek nastoji osvojiti sve - dodaje Mandžo.

Gradonačelnik je rekao da se Slavonski Brod oduvijek mogao pohvaliti poznatim i priznatima brođanima u svijetu, među kojima je sada i Mario Mandžukić. 

Jednog od najboljih nogometaša koji je potekao iz Slavonskog Broda gradonačelnik je darovao vinima, a turistička zajednica brodskim suvenirima poželjevši da ih Mandžukić podjeli svojim prijateljima u Njemačkoj i time ih upozna sa znamenitostima Broda na Savi. Mario Mandžukić je u znak sjećanja na novogodišnju kavicu gradonačelniku poklonio dres Hrvatske reprezentacije s njegovim brojem 17 i dres njemačkog Bayerna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...
KORAČIĆ OD SNA

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...

Kopenhagen se oprostio od titule u Danskoj pa ako Borussia Dortmund ne osvoji Ligu prvaka 1. lipnja, Dinamo će sljedeću sezonu u Ligi prvaka krenuti od play-offa, a ne od drugog pretkola, kao što je bio slučaj prethodnih godina
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'