Obavijesti

Sport

Komentari 186

Falcao je hat-trickom pregazio Chelsea: Atleticu superkup!

Falcao je hat-trickom pregazio Chelsea: Atleticu superkup!
16

Nogometaši Atletico Madrida osvojili su četvrti europski naslov u samo tri godine. Za trofej Uefinog superkupa pobrinuo se Falcao u pobjedi nad Chelseajem 4-1

VIDEO

Po osvajanju Lige prvaka Chelsea je ekspresno počeo tražiti zamjenu za velikog Didiera Drogbu, a prvi 'pick' bio je Radamel Falcao, koji je sam odveo Atletico Madrid do naslova Europske lige protiv Athletic Bilbaa. Abramovič je, prema pisanju engleskih medija, ponudio 50 milijuna eura, a u Madridu su se vjerojatno nasmijali misleći da je su za isti taj iznos doveli Torresa.

Da su tad pristali na ponudu Rusa, onaj tko bi se zadnji smijao nakon večerašnjeg finala Uefinog superkupa bio bi Chelsea. Jer 'El Tigre', kako glasi Falcaov nadimak, sam je 'rastavio' europskog prvaka zabivši hat-trick u razbijanju Di Matteove momčadi 4-1!

Time je Falcao sam pokazao Chelseaju koliko vrijedi, a to je daleko više od tih 'sitnih' 50 milijuna eura. Kolumbijski napadač je u 'one-man showu' stavio Londončanima posljednjih sati prijelaznog roka veliki upitnik nad glavom zašto ga dosad nisu kupili.

Ono što je Falcao napravio u Monte Carlu bio je svojevrsni deja vu iz Bukurešta kad je s dva gola od tri Atletica potopio Baske za titulu EL-a. Svojim hat-trickom (prvi u superkupu od 1977.) donio je svojem klubu nevjerojatni četvrti europski naslov u samo tri godine (peti ukupno). Madriđani su osvojili dvije Europske lige te dva Uefina superkupa (2010. i 2012.), a u Španjolskoj su uzeli u Kup kralja 2010.

Da spektakl u Kneževini ne bude samo oko nezaustavljivog Falcaa koji je prva dva gola zabio iz tri udarca, pobrinuo se Miranda četvrtim golom, a poraz Chelseaja ublažio je Gary Cahill.

Jedino što Abramoviču preostaje večeras je staviti izdašnu ponudu na stol i uvjeriti Falcaa da je on pravi čovjek za Chelsea. U suprotnom Rus će do sljedećeg prijelaznog roka mora nakon ovog finala ponuditi daleko više.

Uefin superkup:

Atletico Madrid - Chelsea 4-1 (Falcao 6, 19, 45, Miranda 60/Cahill 74)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...