Obavijesti

Sport

Komentari 96

Fanovi 'topnika' u šoku: Pustili ste kapetana za milijun eura!?

Fanovi 'topnika' u šoku: Pustili ste kapetana za milijun eura!?
8

Nakon što se projekt 'Dani Olmo' pokazao iznimno uspješnim, odlučili su se na Maksimiru za novi takav potez. Iz Arsenala jer stigao kapetan U23 momčadi Robbie Burton (20), a navijači 'topnika' su bijesni

VIDEO

Puno sreće s Dinamom, Robbie Burton - napisala je na svome Instagram profilu Arsenalova akademija, dok su se ispod posvete nizali negativni komentari. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Dinamo predstavio nove igrače 02:14

- Pazite kad se dogodi slučaj Gnabry/Malen/Adelaide. Prodajemo kapetana za samo milijun eura?! Mislio sam da će biti s nama, pa s 19 godina je kapetan U23 momčadi - samo su neke od reakcija na profilu službenog profila akademije Arsenala nakon vijesti da je Robbie Burton (20) novi igrač zagrebačkog Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best of luck with Dinamo Zagreb, @robbieeburton 👊 #ArsenalAcademy

Objavu dijeli Arsenal Academy (@officialarsenalacademy)

Podsjetimo, Dinamo je u posljednjim satima prijelaznog roka doveo kapetana Arsenalove U23 momčadi Robbieja Burtona (20). Prije pet je godina na Maksimir tako stigao Dani Olmo (21) koji sad nosi dres RB Leipziga, a u Dinamovu je blagajnu dobro napunio nakon što je stasao u 'modrim' redovima. Tako je otvorio vrata Maksimira mnogim mladim igračima koji se nadaju kako bi mogli ostvariti karijeru poput Olmove.

Nakon što je Bjelica u zvijezde pretvorio mnoge igrače koje drugi klubovi nisu znali cijeniti (primarno misleći na Danija Olma), relacija Engleska - Hrvatska, umjesto Hrvatska - Engleska i nije toliko čudna. 

Arsenal v Olympique Lyonnais - Pre-Season Friendly - Emirates Stadium

Robbie Burton rođen je 1999. i do sada je bio kapetan mlade momčadi Arsenala. Na ljeto je prošao cijele pripreme sa seniorskom momčadi Arsenala, zaigrao i u prijateljskim utakmicama 'topnika' protiv Bayerna, Colorado Rapidsa, Fiorentine, Real Madrida, Lyona i Angersa.

Navijači ga vidjeli kao dio Artetinog Arsenala

Najbolju partiju Burton je, prema engleskim medijima, pružio baš protiv Bayerna, dok je u dvoboju s Real Madridom u raspucavanju promašio posljednji penal. Po završetku priprema stavio se na raspolaganje U-23 momčadi gdje je tijekom sezone bio kapetan, ali i najbolji igrač, a u Dinamo je stigao kako bi se kroz seniorsku momčad dokazao velikim klubovima. Logično, u onu Arsenalovu bilo se ipak nešto teže ugurati. 

Zagreb: Novi igrači GNK Dinamo

Ove sezone jednom je bio i na klupi prve momčadi Arsenala, bilo je to u rujnu 2019., kada je momčad Unaija Emeryja s 5-0 u engleskom Liga kupu svladali Nottingham Forest. Mnogi su ga vidjeli kao novo lice u novom, Artetinom Arsenalu, kao jednog od domaćih 

Burton: Arsenalu je bio šok kad sam rekao da ću u Dinamo
Burton: Arsenalu je bio šok kad sam rekao da ću u Dinamo

I Robbie se zahvalio Arsenalu u kojemu je od svoje šeste godine te je prošao sve uzraste njihove cijenjene akademije. 

- Želim se zahvaliti svima u Arsenalu koji su mi pomogli postati igrač koji sam danas. Nije mi lako napustiti klub koji mi toliko znači, ali to je prava odluka za mene. Klubu želim sve najbolje u budućnosti - stoji u njegovoj objavi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska