Obavijesti

Sport

Komentari 12

Babo briljirao i utrpao preko 8000 poena u NBA karijeri: Više je zabio samo još jedan Hrvat

Babo briljirao i utrpao preko 8000 poena u NBA karijeri: Više je zabio samo još jedan Hrvat

Bojan je bio prvi strijelac Jazza ispred Jordana Clarksona (25) i Donovana Mitchella (22), dok su Heat su predvodili Tyler Herro s 27 i Duncan Robinson s 22 poena

VIDEO

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (32) imao je učinak sezone od 26 koševa, 6 trica, 6 skokova i 3 asista za 29 minuta igre u domaćem porazu Utah Jazza od Miami Heata 111-105.

POGLEDAJTE VIDEO: Bojan Bogdanović

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Utah je jako loše ušla u utakmicu i Miami je u ranoj fazi vodio s čak 25 koševa prednosti. Pokušaj preokreta krenuo je tek u posljednjoj četvrtini, u kojoj je Bogdanović zabio 19 poena, Utah je došla na samo četiri koša manjka, ali se do potpunog preokreta ipak nije moglo.

Bojan je bio prvi strijelac Jazza ispred Jordana Clarksona (25) i Donovana Mitchella (22), dok su Heat su predvodili Tyler Herro s 27 i Duncan Robinson s 22 poena. Bogdanović je na ovoj utakmici postao tek drugi Hrvat s preko 8000 koševa u NBA karijeri, a više je zabio samo Toni Kukoč.

NBA: Atlanta Hawks at Utah Jazz

Nakon ovog drugog uzastopnog poraza na svom parketu Utah je šesta na Zapadu s omjerom 8-5, a ispred njih su LA Clippersi (8-4) koji su sinoć slavili doma protiv Minnesote s 129-102. Ivica Zubac opet je bio dvoznamenkast s 10 koševa i 12 skokova za 23 minute igre. Paul George (23) i Reggie Jackson (21) predvodili su Clipperse, a Anthony Edwards s 21 poenom bio je najbolji strijelac Wolvesa, koji su ove sezone već treći puta izgubilli od Clippersa.

Washington je učvrstio svoje prvo mjesto u Istočnoj konferenciji pobjedom u Orlandu (92-104), iako su igrali bez prve zvijezde Bradley Beala, koji je imao smrt u obitelji. Četvrtu uzastopnu pobjedu (9-4) posebno je osigurao Spencer Dinwiddie (23 poena, 11 skokova, 6 asistencija), uz solidnu podršku Montrezla Harrella (20 poena, 7 asistencija, 6 skokova), a Wizzardsi su imali +23 nakon tri četvrtine.

NBA: Minnesota Timberwolves at Los Angeles Clippers

Justin Holiday postigao je rekordnih 27 poena s klupe u domaćem trijumfu Indiana Pacersa protiv desetkovanih Philadelphia 76ersa (118-113). Philadelphia je od svojih rezervi dobila samo 21 poen, a izostanak Joela Embiida, Matissea Thybullea i Bena Simmonsa pokazao se prevelikim nakon prve četvrtine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'