Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ferguson je odlučio: Ovog ljeta više nema trošenja!

Ferguson je odlučio: Ovog ljeta više nema trošenja!
1

Manchester United značajno su oslabili ovog ljeta odlasci Cristiana Ronalda i Teveza, ali škotski je trener unatoč tome odustao od kupovanja

VIDEO

Prodao je Cristiana Ronalda, više nije želio nezadovoljnog igrača u svlačionici. Bolje od toga je, ako pitate Alexa Fergusona, imati 94 milijuna eura na računu. Ubrzo je otišao i Carlos Tevez, još jedno veliko ime, ali i igrač koji teško može stati u istu rečenicu s Cristianom Ronaldom.
- Mislim da je on još u siječnju odlučio otići - kaže Ferguson o Argentincu i dodaje:
- Nakon utakmice protiv Intera u četvrtfinalu Lige prvaka ponudio sam mu novi ugovor i ostanak u klubu, ali nikad mi nije odgovorio na tu ponudu. Zvao sam ga telefonom tijekom odmora, nije se javljao. Dvaput sam mu slao SMS poruke, ni na njih nije odgovarao. Dobar je igrač i puno nam je pomogao u posljednje dvije sezone, ali očito je odlučio otići.
Nakon što je ostao bez dva važna igrača, Ferguson je krenuo u potragu za zamjenama. Karim Benzema ga je odbio, David Villa također, pregovori oko Sergija Agüera su propali i prije nego što su počeli. Posljednjih dana piše se o mogućem dolasku Samuela Eto'oa, nakon čega je sir Alex odlučio svemu tome stati na kraj.
- Nećemo više nikog dovoditi. I zato sve ove priče i nagađanja možete slobodno zaboraviti - poručio je legendarni trener Uniteda. Doveo je Antonija Valenciju iz Wigana i on bi trebao preuzeti poziciju na kojoj je igrao Ronaldo. Tevezovu ulogu namijenio je Michaelu Owenu, a kao zalog za budućnost doveo je Francuza Gabriela Obertana. I tu će stati. Ionako ima dovoljno mladih i talentiranih igrača.
- Danny Welbeck i Federico Macheda jesu mladi, ali klinci koji imaju takvu kvalitetu uvijek dobiju šansu. Dobit će je i iduće sezone - najavio je Ferguson. Vjerojatno je shvatio da je nemoguće pronaći igrača koji bi nadomjestio Ronalda, pa se okrenuo drugoj taktici.
- Imamo dovoljno dobru momčad, nema potrebe za razbacivanjem novca - kaže Ferguson.
Giggs i Scholes već su u godinama, Ronaldo je otišao, nema više ni Teveza. Alex je očito pred novim početkom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.