Sport

Komentari 6

Fifa potvrdila datum 'The Besta'

Fifa potvrdila datum 'The Besta'

FIFA će dodijeliti 11 nagrada, a svakako su najzvučnije ona za najboljeg nogometaša i nogometašicu godine. Birat će se i najbolji treneri, najboljih 11, nagrada za Fair-Play, Puškašova nagrada za najbolji gol sezone...

Svečana dodjela nagrada "The Best" održat će se u ponedjeljak, 17. siječnja iduće godine u Ženevi, objavila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

Ceremonija će ostati virtualna, "u skladu sa zdravstvenim mjerama", priopćila je krovna nogometna organizacija.

FIFA će dodijeliti 11 nagrada, a svakako su najzvučnije ona za najboljeg nogometaša i nogometašicu godine. Birat će se i najbolji treneri, najboljih 11, nagrada za Fair-Play, Puškašova nagrada za najbolji pogodak sezone...

Proces glasovanja počinje u ponedjeljak 22. studenog, a završava u petak, 10. prosinca.

Svečana dodjela "Ballon d'Or" France Footballa bit će organizirana 29. studenog, a među kandidatima za "Zlatnu loptu" je i Luka Modrić.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Cyprus v Croatia

Podsjetimo, kapetan hrvatske reprezentacije je 2018. godine osvojio i Fifinu nagradu "The Best", kao i "Ballon d'Or" koji dodijeljuje ugledni francuski magazin France Football. Iste godine Modrić je dobio nagradu i za najboljeg igrača svjetskog prvenstva u Rusiji te je proglašen najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

Najčitaniji članci