Sport

Komentari 12

Filip Bradarić ima korona virus

Filip Bradarić ima korona virus

U samoizolaciju će još dvojica igrača koja su bila u bliskom kontaktu s pozitivnima. Cagliari je trebao u četvrtak započeti pripreme za novu sezonu u Aritzu, no ostat će u svom kampu u Asseminiju do daljnjega

Filip Bradarić (28) pozitivan je na korona virus! Hrvatski reprezentativac među četiri je igrača Cagliarija čiji su nalazi na korona virus pozitivni, objavio je talijanski klub.

Uz Bradarića isto je snašlo i Lucu Ceppitellija, Alberta Cerrija te Kirila Despodova koji se prvi zarazio tijekom odmora u Bugarskoj, dok su ostali virus vjerojatno pokupili na Sardiniji.

Uz ovu četvorku u samoizolaciju će još dvojica igrača koja su bila u bliskom kontaktu s pozitivnima.

Cagliari je trebao u četvrtak započeti pripreme za novu sezonu u Aritzu, no zbog novonastale situacije ostat će u svom kampu u Asseminiju do daljnjega.

Bradarić je još jedan u nizu hrvatskih nogometaša u inozemstvu koji su se zarazili korona virusom. Prije nekoliko dana Šime Vrsaljko u Atletico Madridu dobio je pozitivan nalaz, kao i Josip Juranović u Wisli.

Bivši igrač Hajduka i Rijeke proteklu je polusezonu proveo na posudbi u Celti Vigo i vratio se u Cagliari. Odigrao je u La Ligi 14 utakmica, no izbornik Zlatko Dalić nije ga uvrstio na popis za Ligu nacija, pa Bradarić neće voditi utrku s vremenom za okupljanje "Vatrenih" 31. kolovoza.

Najčitaniji članci