Obavijesti

Sport

Komentari 89

Stigli nalazi i veliki preokret: Mirko Filipović nije dopingiran

Stigli nalazi i veliki preokret: Mirko Filipović nije dopingiran
5

Mirko Filipović dobio je izvješće Američke antidopinške agencije u kojem stoji da mu je nalaz čist, doznaje Večernji list. A već su ga suspendirali na dvije godine...

VIDEO

Mirko Filipović pobjeđuje i u mirovini. Hrvatski borac dobio je nalaz Američke antidopinške agencije u kojem stoji kako mu u krvi nije pronađena prisutnost nedopuštene supstancije ili metode, ekskluzivno doznaje Večernji list. 

Cro Cop koji je nedavno objavio kraj karijere i kojeg je ta ista agencija suspendirala jer im je priznao da je koristio hormon rasta kako bi zaliječio rame, dobio je izvješće mailom. U agenciji su mu rekli da će napraviti još jednu analizu.

>>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<<

Sam im je priznao pa su ga suspendirali

Mirko Filipović objavio je kraj karijere uoči borbe protiv Anthonyja Hamiltona. Mirko je svjesno zbog problema s ramenom uzeo hormon rasta koji su mu mogli odobriti da je to zatražio, a potom je nakon testiranja priznao da je koristio to sredstvo kako bi zaliječio ozljedu. Američka antidopinška agencija ga je suspendirala iako nije imala dokaze o dopingu. Sve što su imali je bilo Mirkovo priznanje.

Kasnije je Cro Cop rekao da je požalio što je tako naivan te da bi svejedno prekinuo karijeru jer više nije mogao izdržati bolove. Vukao je ozljedu još od borbe protiv Gabrijela Gonzage, a hormon rasta uzeo je iz očaja, kako bi se pokušao na vrijeme oporaviti za borbu protiv Hamiltona. Kad je vidio da ne ide, objavio je kraj karijere.

- Kad su mi pozvonili u 7.30 sati dao sam urin i krv. Nazvao sam odmah šefa u UFC i rekao mu da su me došli testirati. Rekao sam mu i da sam uzimao šest dana hormon rasta jer mi je rame u katastrofalnom stanju te da imam sve nalaze. Kasnije su me spojili da razgovaram s ljudima iz te antidopinške agencije. Pitao sam ih zašto bi mi zabranili da nastupam kad bih nakon šest dana bio potpuno čist. Da sam im poslao nalaze oni bi mi unaprijed to odobrili i sve bi bilo OK - rekao je Mirko u obraćanju javnosti nakon što je u javnost izašla vijest o njegovoj suspenziji.

Suspendirali ga na dvije godine

Američka antidopinška agencija postupak protiv Mirka Filipovića pokrenula je prije nego je naš borac objavio kraj karijere. Suspendirali su našeg borca iako nisu imali pozitivan nalaz. Imali su tek njegovo priznanje i to su iskoristili...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju