Obavijesti

Sport

Komentari 12

Finale EL-a: U Sevilli ljutiti na kralja, karte do 300.000 kuna

Finale EL-a: U Sevilli ljutiti na kralja, karte do 300.000 kuna
1

Najsretniji među navijačima Liverpoola i Seville već su osigurali svoje ulaznice za finale Europske lige. Oni manje sretni morat će izdvojiti čak 300 tisuća kuna ukoliko misle unutra....

VIDEO

U finalu ovogodišnje Europske lige u Baselu susrest će se Liverpool i Sevilla. Treće je to uzastopno finale za Španjolce, ali prvo koje im garantira izravan plasman u Ligu prvaka. U Liverpoolu će pokušati pokvariti slavlje Sevilli, ali neće imati podršku 100 tisuća svojih navijača kako je to planirao Klopp. Navijači "redsa" za ovu utakmicu dobili su 10.236 ulaznica, ako njih pitate - premalo! Stadion u Baselu na kojem će se odigrati finale ima kapacitet od 35 tisuća i nema nikakave sumnje da će biti ispunjen do zadnjeg mjesta. U međuvremenu cijene ulaznica su na crnom tržištu dosegnule astronomske iznose.

Na stranici za kupovinu ulaznica Ticketbis najskuplja ulaznica za finale košta 30 tisuća funti (preko 300 tisuća kuna), dok je ona najeftinija 750 funta. Cijene ulaznica komentirao je i vlasnik Ticketbisa Ander Michelena.

- Unatoč tome što Španjolci bolje prolaze u Europi u zadnje vrijeme od Engleza, Englezi su uvijek najzainteresiraniji. Kad uzmemo u obzir zadnjih pet finala, vidimo da su ulaznice najskuplje onda kad Engleska ima predstavnika u finalu. Tako je bilo u slučajevima kad su Chelsea i Liverpool igrali finala  - napomenuo je Michelen.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp na vrijeme se opametio i povukao pozivnicu navijačima da preplave Basel.

- Taj moj potez nije bio baš najpametiniji. Govorio sam iz pozicije navijača i to je moja pogreška. Zamolio bih samo navijače s kartama da dođu u Švicarsku. Grad će biti u kaosu ako naših previše dođe, a mi se moramo koncentrirati isključivo na utakmicu - dodao je Klopp.

Osim problema s ulaznicama u Sevilli su ljuti i na kralja Španjolske Filipa VI. On je najavio da neće doći na finalnu utakmicu što je razbjesnilo predsjednika Seville Josea Castra.

- Pun sam poštovanja prema kralju, ali ljudi nisu glupi da vide kako kralj može otići na dva polufinala Lige prvaka, a ne može na finale Europske lige. Nije bio s nama ni prošle godine u Varšavi, neće ga biti ni ove godine. Mislim da je naš najveći grijeh što smo Andalužani u Španjolskoj, a Španjolci u Europi - ljutito je komentirao Castro.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union