Obavijesti

Sport

Komentari 1

Forgač: Revanš Vase i Croate će se dogoditi, radi se na projektu

Forgač: Revanš Vase i Croate će se dogoditi, radi se na projektu

'Nemamo tu što čekati, a imam jedan projekt, ideju koja bi se mogla dogoditi prije toga, ali o tome ćete saznati na vrijeme. Jedan projekt čija bi glavna borba bila uzvratna između Vase i Croate', otrkio je Dražen Forgač

VIDEO

Pokušavamo napraviti atraktivni fight card s protivnicima podjednake kvalitete, a publika to nagrađuje svojom vjernošću, gledanošću i na kraju plaćaju PPV-ove na čemu im zbilja hvala. Nisam mogao vjerovati koliko smo prodali u prvom eventu kad nismo ni reklamirali, dan prije smo posložili cijelu priču što se tiče plaćanja, bilo je tu drame teške, ali na kraju se sve posložilo, započeo je u studiju 24sata čelni čovjek Fight Nation Championshipa Dražen Forgač u studiju 24sata.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S DRAŽENOM FORGAČEM:

Peta priredba FNC-a održat će se u Sportskoj dvorani Zabok, a gledatelji će moći uživati u mečevima poznatih, ali i nadolazećih zvijezda. Tako će u kavez ući legenda regionalne MMA scene Ivica 'Terror' Trušček u svom 76. profesionalnom meču protiv borca borca iz beogradskog Fight Company Teama koji je već bio u kavezu FNC-a, Aleksandra Jankovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Terror' opet u kavezu FNC-a: Ne ide na Savu Lazića, ali njegov je protivnik iz Fight Companyja
'Terror' opet u kavezu FNC-a: Ne ide na Savu Lazića, ali njegov je protivnik iz Fight Companyja

- Jedna od borbi koja će biti najzanimljivija, mislim da će Ivica imati veliku podršku publike, u Osijeku je to bio trans kad je pobijedio jer je publika vidjela da je protivnik dva broja veći. Aleksandar je jedan od boraca koji ima puno lošiji skor nego što zapravo je jer se borio s ozbiljnim borcima po Rusiji. Mislim da nas očekuje jako zanimljiv meč i ne znam kome bih dao ulogu favorita.

Dražen Forgač, osnivač i glavni trener American Top Teama Zagreb

Spominjao se i meč protiv Save Lazića, a to će se sigurno dogoditi u budućnosti.

- Savo ima opravdane razloge, sele se u novi prostor i rekao je da nikako ne može biti spreman. Taj će se meč dogoditi sigurno, ali moramo i njih shvatiti i za to uvijek imam razumijevanja. Savo je jako zanimljiv lik i borac, smatram ga inteligentnim i dobrim trenerom i jedva čekam da dođe sa Aleksandrom da se podružimo - rekao je Forgi pa se onda osvrnuo i na dugo iščekivani meč:

Evo gdje i kako možete gledati 'FNC 5' MMA priredbu iz Zaboka
Evo gdje i kako možete gledati 'FNC 5' MMA priredbu iz Zaboka

- Croata i Vaso je definitivno borba koja će se dogoditi prije ili kasnije, ali definitivno uskoro. Nemamo tu što čekati, a imam jedan projekt, ideju koja bi se mogla dogoditi prije toga, ali o tome ćete saznati na vrijeme. Jedan projekt čija bi glavna borba bila uzvratna između Vase i Croate jer mislim da to cijeli Balkan to želi vidjeti. To se može dogoditi jedino na FNC-u - jasan je popularni 'Forgy'.

Vodice: Vaganje uoči meča Croata Barrio - Vaso Bakočević

Ali prvo je na redu 'FNC 5' priredba u Zaboku koji predvodi meč za prvu titulu FNC-a u perolakoj kategoriji između borca koji je nastupao u poljskom KSW-u Daniela Bažanta protiv osvajača 'Ultimate Fightera' i bivšeg UFC borca Ronyja 'Jasona' Mariana!

VIDEO

MMA spektakl na rasporedu je u subotu, 26. ožujka, s početkom u 19 sati, a ulaznice i dalje možete nabaviti putem sustava 'Eventim', dok ćete PPV moći kupiti putem platforme 'FNC.tv' po cijeni od 29 kuna, a sve ćete moći popratiti i kupnjom mjesečne ili godišnje pretplate na '24sataPLUS' sadržaj, kao što je bilo omogućeno i prije osječke priredbe.

Nadalje, prelimsi će i dalje biti dostupni besplatno putem YouTube kanala 24sata, dok će se glavne borbe večeri prenositi putem već spomenutih platforma. Do priredbe je još malo, a kao i uvijek pod okriljem FNC-a nas zasigurno očekuje pravi 'vatromet'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu