Sport

Komentari 3

Francuz ponovno u elementu: Paire fotografirao trag loptice

Francuz ponovno u elementu: Paire fotografirao trag loptice

Nekadašnji 18. tenisač svijeta nije se složio s odlukom linijskog suca da je lopta vani pa je pozvao glavnog koji se nije htio ni spustiti. Taj servis gem je, logično, izgubio pa je krenuo 'show' u Rimu

Francuski tenisački savez nedavno je izbacio Benoita Paire iz momčadi za Olimpijadu zbog njegovog neprimjerenog ponašanja na terenu, a danas viđena scena ide u prilog takvoj odluci. 

Paire je izgubio u prvom kolu Mastersa u Rimu od domaćeg predstavnika Stefana Travaglie sa 6-4, 6-3 što i nije neka novost, ali je njegova ludorija koja je obilježila meč.

Naime, pri rezultatu 2-2 u drugom setu linijski sudac je pozvao 'out' na servis Pairea, a Francuz se nije složio s njim pa je pozvao suca Bernardesa da se spusti i pogleda. Glavni je sudac to odbio i ponovio da je linijski sudac donio dobru odliku. 

Francuz je taj servis gem zaključio s tri dvostruke servis greške pa došao do klupe s koje je uzeo mobitel i fotografirao trag loptice iz svih kuteva te se krenuo svađati s Bernardesom.

Bernardes: Bit ćeš zbog toga...

Paire: Kolika je kazna?

Bernardes: Benoit, ne odlučujem ja o tome.

Paire: Koliko će me kazniti ATP?

Bernardes: Ne znam, Benoit, ali znam da ne smiješ to raditi.

Paire: OK, platit ću kaznu. Platit ću, baš me briga!

Talentirani, ali neozbiljni tenisač je u karijeri osvojio turnire u Bastadu (2015.) te Lyon i Marakešu 2019. godine, a ranking karijere mu je 18. mjesto na kojem je bio u siječnju 2016..

Wimbledon

Najčitaniji članci