Sport

Komentari 4

Francuz zapanjio: Koga bih htio dovesti? Maradonu, ali mrtav je

Francuz zapanjio: Koga bih htio dovesti? Maradonu, ali mrtav je

Bivši francuski izbornik i sadašnji trener Nantesa Raymond Domenech na pitanje o novostima u zimskom prijelaznom roku novinarima je dao pomalo neobičan odgovor...

Bivši francuski izbornik koji je doveo Francusku do srebra na SP-u u Njemačkoj 2006. godine Raymond Domenech (68), poznat je kao netko tko ne koristi uobičajene trenerske fraze i izjavama često podiže prašinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada navijača PSG

Sadašnji trener Nantesa uoči gostovanja u Montpellieru šokirao je francuske novinare odgovorom na pitanje o novostima u zimskom prijelaznom roku.

- Volio bih dovesti Maradonu, ali je on mrtav.Tako je kako je. Prijelazni rok je za mene, ali i druge trenere, neugodan. To je period kada razbijamo postojeću grupu dovođenjem igrača koji nisu igrali u nekom drugom klubu. Prijelazni rok u kojem dovede nekog igrača koji odskače kvalitetom je dobar, ali ja sam uvijek rezerviran kada su u pitanju transferi - izjavio je 68-godišnji Francuz.

Nantes se poslije 18 kola nalazi na 17. mjestu Lige 1 s 16 bodova, tri više od zone ispadanja. Nadaju se u klubu kako će im Domenech pomoći u borbi za opstanak, pa ostaje vidjeti koliko je na njega utjecao desetogodišnji period bez vođenja nekog tima. 

Najčitaniji članci