Obavijesti

Sport

Komentari 15

Francuzi izviždali Martineza dok je primao nagradu: Još mu pamte gnjusne uvrede iz Katra

Francuzi izviždali Martineza dok je primao nagradu: Još mu pamte gnjusne uvrede iz Katra

Ljudi, nemojte to raditi. Pustimo sportaše da se izraze kako žele, rekao je legendarni Didier Drogba koji je pokušao primiriti publiku koja je nezadovoljno reagirala nakon što je Emiliano Martinez proglašen najboljim golmanom

VIDEO

Svi su slavili Lea Messija, Argentinci su ga dizali u nebesa i zahvaljivali mu se što im je konačno, prvi put nakon Maradone, vratio naslov svjetskog prvaka u Buenos Aires. No, da nije bilo golmana Aston Ville Emiliana Martneza i njegovih bravuroznih obrana, vrlo vjerojatno ne bismo vidjeli scene kako Messi podiže 'zlatnu božicu' visoko u zrak. 

Pokretanje videa...

Evo što Ronaldo i Messi jedu 01:29

Argentinski golman odigrao je čudesno Svjetsko prvenstvo. Branio je zicere i spašavao svoju momčad protiv Australije u osmini finala pa skidao penale u raspucavanju protiv Nizozemske u četvrtfinalu. Protiv Francuske je u posljednjim sekundama obranio zicer Kolo Muaniju pa im presudio u jedanaestercima.

2023 Ballon d'Or

Proglašen je najboljim golmanom SP-a, pripala mu je i Fifina nagrada za najboljeg, a sinoć je u pariškom Theatre du Chatelet primio nagradu Lav Jašin. No, publika nije to najbolje primila pa ga je dočekala zvižducima.

- Ljudi, nemojte to raditi. Pustimo sportaše da se izraze kako žele - rekao je legendarni Didier Drogba koji je bio u ulozi voditelja.

Još mu pamte skandalozno ponašanje nakon finala protiv Francuske i vrijeđanje Kyliana Mbappea. I nije samo to.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France

Kada je nakon finala na centru igrališta primio zlatnu rukavicu, stavio ju je na međunožje. Cirkus se nastavio u svlačionici kada je prekinuo pobjednički vlakić kako bi zatražio minutu šutnje za Kyliana Mbappéa. Kako bi istog još malo ponizio, na proslavi naslova u Buenos Airesu nosi je lutku s Mbappéovim likom. Sprdao se s čovjekom koji mu je zabio tri gola u finalu?!

Sve to mu nisu zaboravili u Parizu, ali na koncu su mu neki zapljeskali nakon govora. 

- Kakvo iznenađenje. Za mene je uvijek važno pobjeđivati ​​kao grupa, zahvaljujem cijeloj obitelji. Ovo je dodatak mojoj karijeri.
Moj san kad sam otišao u Englesku bio je pomoći svojoj obitelji, a zatim biti dio reprezentacije. Osvojiti Svjetsko prvenstvo i imati treću zvjezdicu, to ne mogu objasniti - kazao je i službeno najbolji golman na svijetu. 

Na terenu se dokazao, ali ubuduće bi mogao poraditi na fair-playu i ponašanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika