Frka na otvorenju: Gledatelji u nevjerici gledali Trumpa i Kima | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Frka na otvorenju: Gledatelji u nevjerici gledali Trumpa i Kima

Američki predsjednik Donald Trump kraj sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Una na otvorenju Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji? Nemoguće, ali ova dvojica to su ostvarila

Foto: Twitter
7 komentara

Dvojnici američkog i sjevernokorejskog predsjednika Donalda Trumpa i Kim Jong Una izazvali su pravo komešanje na tribinama tijekom svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu prije negoli su ih zaštitari odveli sa stadiona.

Osobe koje su vrlo nalikovale People Trumpu i Kim Jong Unu pojavili su se zajedno na jednom dijelu tribina, fotografirali se i čak odgovarali na pitanja.

- Vidite da se ipak slažemo - kazao je Kimov dvojnik, kojeg su sa stadiona izveli zaštitari, dok je on vikao: "Čuvajte mi sestru".

Na svečanosti otvorenja nazočna je bila i sestra južnokorejskog vođe Kim Yo Jong, koja je sjedila nekoliko metara udaljena od američkog dopredsjednika Mikea Pencea.

Tijekom ceremonije dogodio se još jedan izgred kada se na teren uspio uvući nepoznati muškarac, koji se prikrao ispred zajedničke korejske delegacije na mimohodu. Muškarac je htio zakoračiti na teren Olimpijskog stadiona i razviti transparent s očitom političkom porukom, ali se okliznuo na ledu, a potom su ga svladale i izvele snage sigurnosti.

 

Tema: Zimske olimpijske igre 2018.

Message