Obavijesti

Sport

Komentari 21

Frustrirani Bryant otvorio dušu na Fejsu: Kobe mora 'pod nož'

Frustrirani Bryant otvorio dušu na Fejsu: Kobe mora 'pod nož'
3

Jednog dana, počet će moja nova karijera. Danas nije taj dan. 'Ako me vidite u borbi s medvjedom, molite za medvjeda', napisao je između ostalog Bryant na Facebooku

VIDEO

Kobe Bryant ugradio je 34 koša u pobjedu LA Lakersa protiv Golden State Warriorsa, ali je cijelo drugo poluvrijeme igrao s bolovima u nozi. Nakon utakmica iz kluba su objavili da je Bryantu vjerojatno puknula Ahilova tetiva, što znači da je za njega ova sezona završena.

Bryant ima dosta problema s ozljedama ove sezone, a ova posljednja mu je posebno teško pala, što je i podijelio preko Facebooka.

- To je takvo sr...! Svi treninzi i žrtve jednostavno odlete kroz prozor s jednim korakom koji sam učinio milijun puta. Frustracija je nepodnošljiva. Zašto se to dovraga dogodilo?!? Stvarno nema smisla. Sad bih se ja trebao oporaviti od ovog i biti isti igrač ili bolji s 35 godina?!? Kako u svijetu u kojem sam ja to učiniti?? Nemam pojma. Imam li dovoljno volje da prijeđem preko ovoga. Možda je ovo kako moja knjiga završava. Možda me je vrijeme pobijedilo... A opet možda ne! Sada je 3.30 sati ujutro, moja noga je kao mrtav teret, u glavi mi se vrti od lijekova protiv bolova, a ja sam budan. Oprostite mi, ali koja je svrha društvenih mreža, ako vam ja ne mogu dati pravu sliku. Dobar je osjećaj dati si oduška, pustiti sve van iz sebe. Osjećati se kao da je to najgora stvar ikad. Jer nakon što se sve sagleda, stvarna perspektiva je tu. Tu je daleko veće pitanje/izazov nego strgana Ahilova tetiva. Prestanite osjećati sažaljenje za sebe, pronađite motiv i vratite se na posao s istom vjerom, istim elanom i istim uvjerenjem kao uvijek - napisao je Kobe, te dodao:

- Jednog dana, počet će moja nova karijera. Danas nije taj dan. 'Ako me vidite u borbi s medvjedom, molite za medvjeda'. Uvijek sam volio taj citat. Taj 'mamba mentalitet' mi neće prekinuti. Ja znam da je post dug, ali ovo mi je ispušni ventil. Možda sad mogu napokon na spavanja i biti uzbuđen zbog operacije sutra. Prvi korak novog izazova. Pretpostavljam da ja neću igrati ostatak sezone. Imam povjerenje u suigrače. Oni će proći kroz to. Hvala vam za sve vaše molitve i potporu. Mnogo vas volim - napisao je Kobe.

Lakersi vode veliku bitku za osmo mjesto zapadne konferencije s Utah Jazzom. Do kraja regularnog dijela sezone ostale su dvije utakmice, Lakersi imaju pobjedu više, ali u borbu će morati bez Kobea.

- To što je Kobe radio posljednjih dvadesetak dana je zastrašujuće. On se samo borio, borio i borio. Ne samo na parketu sa suparnicima, nego i sa stalnim ozljedama. Ovaj put nije dobio tu borbu i gadan smo udarac primili ako smo ostali bez njega do kraja sezone - rekao je Pau Gasol, koji će s ostalim suigračima morati odigrati što bolje protiv San Antonio i Houstona kako bi Lakersi vidjeli doigravanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu
Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače