Sport

Komentari 6

Funcuti poručili Kolumbijcima: Nećete se ponašati kao u prašumama Latinske Amerike

Funcuti poručili Kolumbijcima: Nećete se ponašati kao u prašumama Latinske Amerike

Za investiranje u HNK Šibenik interesira ozbiljan investitor iz Ujedinjenog Kraljevstva, međutim neki „Gonzalesi“ zbog samo njima znanih razloga u polumraku Zagreba dogovaraju nešto što smrdi preko Velebita, sve do Šibenika, kažu Funcuti

Financijski problem unijeli su nemir u HNK Šibenik. Novca nema, financijska se pomoć mora tražiti na drugim adresama, stižu obećanja, ali... Ali nikako ono što je potrebno nogometašima - plaće. Aktualni kolumbijski vlasnici Šibenika nemaju sredstava i traže izlaz iz kluba.

Oko svega su se oglasili i Šibenikovi navijači Funcuti čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Pazite što radite!

Svi oni koji su investirali u šibenski sport ili tek imaju namjeru, neka stalno imaju na umu da šibenski sportski klubovi nisu niti će biti nečija privatna prćija s kojom mogu raditi što ih je god volja. Ako misle da ćemo mi Šibenčani, mi Funcuti skrštenih ruku promatrati upropaštavanje šibenskog sporta, kalkuliranje sa sumnjivim likovima, sa sumnjivim kapitalom, koji pripadaju nekoj nama stranoj priči, grdno se varaju.

Ovim putem pozivamo ali i upozoravamo sve one koji se prepoznaju u ovom tekstu da dobro pripaze koga i za čiji račun zagovaraju. Prema našim dobro provjerenim informacijama već mjesecima sa za investiranje u HNK Šibenik interesira ozbiljan investitor iz Ujedinjenog Kraljevstva, međutim neki „Gonzalesi“ zbog samo njima znanih razloga u polumraku Zagreba dogovaraju nešto što smrdi preko Velebita, sve do Šibenika.

Već je svima jasno da društvance iz Latinske Amerike nije ni sjena onog za što se predstavljalo, međutim, ako misle da se u Šibeniku mogu ponašati kao u prašumama Latinske Amerike, prevarili su se. Ako misle da je Šibenik džungla, u kojoj nema pravila i gdje svatko radi što mu padne na pamet varaju se.

Mi Šibenski Funcuti smo ovdje bili prije spasitelja s južne polutke, a bit ćemo i kad se vrate odakle su došli. U međuvremenu vas smireno pozivamo da pripazite što radite jer pomno pratimo situaciju.

Moj grad, Moj klub!"

 

Nekoliko je opcija u igru, od one da većinski udio prodaju drugim ulagačima, preciznije Britancima koje zastupa nekadašnji zagrebački glazbenik Zoran Cvetković, otac prvotimca Alexandera, a postoji i mogućnost dokapitalizacije u kojoj bi Kolumbijci ostali u vlasničkoj strukturi. Spominju se i domaći ljudi koji već imaju veze s HNL-om, ali to tek treba vidjeti. 

Koliko saznajemo, Britanci su najmanje izgledna opcija, tako da je sve još otvoreno. Ono što se zna jest da Šibenčani u posljednjem jesenskom kolu gostuju kod Gorice u subotu, 18. prosinca s početkom u 13 sati, u popularnom premierligaškom terminu za ručak, a što će biti nakon toga - željno iščekuju i oni.

Najčitaniji članci